14.07.2010  |  Kommunikation

Mere information om bæredygtige varer til forbrugerne

Forbrugerne skal have lettere ved at forstå, hvilken forskel det gør, når de køber varer, der er produceret miljø- og klimamæssigt ansvarligt. Derfor udvider Forbrugerstyrelsens hjemmeside forbrug.dk nu med yderligere information til danskerne.

Hvis man køber svanemærket shampoo bliver der ledt færre giftige stoffer ud i vandet, og når man køber tøj, som bærer EU-mærket Blomsten, bliver miljøet sparet for en række toksiske substanser. Det er information af den art, som nu bliver tilgængelig på forbrug.dk.

Informationen er udviklet af Nordisk Ministerråds arbejdsgruppe for bæredygtigt forbrug og produktion, fordi emnet er et særligt fokusområde for de nordiske miljøministre.

"Jeg håber, at det giver flere lyst til at forbruge mere bæredygtigt og til at prøve at købe nye varer, som lever op til strammere krav om hensyn til miljø og mennesker. Det vil være en udvikling, som jeg vil støtte varmt," siger miljøminister Karen Ellemann.

Se den nye information her: http://www.forbrug.dk/Test-og-raad-foer-du-koeber/Baeredygtigt-forbrug/Baeredygtige-maerkevarer

-LA

Mere fra

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere