Indkøb

Supply chain

For kun halvdelen af indkøbere flugter ESG-mål med forsyningskædestrategi

Selvom vestlige virksomheder har etablerede ambitioner om bæredygtighed, sakker de bagud, når det kommer til at udvikle strategier for sine forsyningskæder.

Samfund

Danskernes syn på genbrugsgaver har ændret sig

6 ud af 10 danskere har lyst til at pakke genbrug ud, når de har fødselsdag eller fejrer jul. Det viser Den Blå Avis’ genbrugsindeks 2022, som kortlægger danskernes genbrugsøkonomi- og vaner. Det er en markant stigning siden DBA stillede spørgsmålet første gang i 2017.

Samfund

Dansk Vegetarisk Forening kårer “Årets plantebaserede supermarked” 2022

For fjerde år i træk er det samme supermarked kåret som ‘Årets plantebaserede supermarked’. Men de fleste steder ser man nu en generel fremgang i det plantebaserede udvalg.

Klima, miljø og energi

Analyse: Høje fødevarepriser skubber danskerne i en grønnere retning

De høje fødevarepriser får ikke kun danskerne til at købe discount, men nudger faktisk også til at handle mere bæredygtigt. Det peger en ny undersøgelse på. For selv om vi skæver mest til pengepungen, får de høje priser os også til at planlægge mere, købe mindre kød og flere varer med kort holdbarhedsdato.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere