Indkøb

Strategi & ledelse

Forbrugerrådet Tænk opstiller seks kriterier, som klimamærkning af fødevarer skal opfylde

En undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk viser, at det haster med at få udarbejdet et klimamærke, som forbrugerne kan navigere efter i indkøbssituationen. Derfor har organisationen udarbejdet seks kriterier for mærkeningen, så forbrugere bedst muligt kan shoppe klimavenligt.

Samfund

Ny rapport: Detailhandlen svigter forbrugere og klimaet

Supermarkederne mangler klimahandling på flere områder, hvis danskernes kost skal blive mere bæredygtig. Det viser en ny rapport fra Rådet for Grøn Omstilling og Dansk Vegetarisk Forening.

Samfund

Forbrugere overdriver bæredygtige valg: ”Praktik står i vejen for gode intentioner”

År for år vokser andelen af danskere, der i markedsundersøgelser, tilkendegiver, at de baserer deres forbrug på mærker og butikkers bæredygtighed. Men ofte kommer hverdagens praktik i vejen for, at vi reelt handler så grønt, som vi gerne vil, forklarer CBS-professor.

Kommunikation

Ny kampagne hylder kvinder: ”Kvinder er mere end bare udseendet”

Kvinder skal anerkendes for det, de kan, gør og er – og ikke kun reduceres til deres udseende. Det vil Nilens Jord slå fast med ny kampagne, der går i luften i morgen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere