Indkøb

Supply chain

Dilemmaer omkring bæredygtighed – indkøb skal gøre en forskel

Mange aspekter og processer for både borgere og erhvervsliv i det moderne samfund rummer såvel udfordringer som muligheder for bæredygtig udvikling. Flere oplægsholdere kom omkring emnet på DIEH’s årskonference, hvor den nye State of Ethical Trading-rapport blev præsenteret.

Supply chain

”Når underleverandøren outsourcer” - og andre knaster på vejen mod en bæredygtig tøjindustri

CSR er en varm kartoffel i tekstilbranchen. men hvordan står det i virkeligheden til med CSR i produktionsleddet? John Brogaard Winther har arbejdet som CSR & quality manager med base i Shanghai, og hans dom er, at der stadig er et stort arbejde forude.

Indhold fra partner

Supply chain

“Russisk Roulette” ved indkøb af reklameartikler og merchandise!

“Madkasser lavet af kinesiske børn til danske børn”, Drikkedunke, som ikke er fødevaregodkendte eller uden dokumentation på phtalater. Legetøj som ikke er EN-71 godkendte. Elektroniske artikler, som ikke er RoHs testede ...

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Indkøb skaber grøn vækst

En række store virksomheder bruger deres indkøbskraft til at fremme en bæredygtig udvikling. Det har de gjort ved at efterspørge miljømærkede produkter og serviceydelser. Og konklusionen er klar: Når efterspørgslen er der, kommer udbuddet også.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny guide til den cirkulære kommune

Ny fællesnordisk guide til cirkulær økonomi i kommunerne skal kickstarte inspiration og samarbejde de nordiske kommuner imellem.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt magasin: Innovation on Demand - fra hype til handling

Her kommer vi 360 grader rundt om offentlig-privat innovation - og hvordan vi bruger det til at forbedre udbud. Vi dykker ned i erfaringer og holdninger fra borgmestre, virksomheder, de kommunale chefer, forskeren og dem der udformer de konkrete udbud.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Der bliver købt grønt til kontorerne

De danske virksomheder tænker i stigende grad på klimaet, når de køber ting og sager til arbejdspladsen. Det mærker leverandøren Lyreco, der selv har været igennem en grøn omstilling og nu sigter efter 100 procent bæredygtigt salg. Det er vejen til fremtidig succes, lyder det fra topchef Michael Baun.

Strategi & ledelse

Minikurser for certificeringsansvarlige og indkøbere/kvalitetskoordinatorer

I august og september har certificeringsansvarlige og indkøbere/kvalitetskoordinatorer mulighed for at blive opdateret inden for FSC-CoC-certificering, EUTR og FSC-indkøb. På FSC Danmarks minikurser får kursisterne den seneste viden om emnerne og en masse god råd og ideer med hjem.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere