23.07.2008  |  Klima, miljø og energi

Millioner til miljøteknologi

Regeringen uddeler nu 10 millioner kroner til danske virksomheder, der vil udvikle miljøteknologiske løsninger inden for kemikalier og vand.

De 10 millioner kroner er anden uddeling fra Miljøministeriets pulje på 120 millioner kroner til fremme af miljøeffektiv teknologi.Danske virksomheder kan søge om at få del i puljen til test, demonstration og udvikling af nye teknologier. Puljen er ét af en række øvrige initiativer under regeringens handlingsplan for fremme af miljøeffektiv teknologi. Målet er at styrke Danmarks muligheder for at få del i det hastigt ekspanderende verdensmarked for miljøteknologi.
De 10 millioner kroner er i denne omgang øremærket til projekter inden for vand- og kemikalieområdet. Blandt andet til håndtering af de fremtidige, øgede regnvandsmængder og forbedret rensning af spildevand samt til substitution af uønskede kemikalier.

Mere fra Julia

Julia Gornitzka

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere