02.10.2012  |  Kommunikation

NBE indstiller Gabriel A/S til CSR Environmental pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) indstiller Gabriel A/S og deres nye produkt SilentSolution - en ny måde at tænke støjdæmning på - til CSR Environment Prize 2012 i forbindelse med CSR AWARDS 2012.

Gabriel A/S har med SilentSolution udviklet et helt nyt skærmvægsprodukt med fokus på genanvendelse af affaldsprodukter - altså upscaling af affald med høj æstetisk designværdi.

SilentSolution er et lyddæmpende materiale til brug i skærmvægge og møbler samt lofts- og vægbeklædning.

Det er en akustikløsning, som samtidig giver spændende designmæssige muligheder -  oven i købet med omtanke for miljøet.

Der er desuden mulighed for, at produktet kan sælges som interiør til den brede befolkning og som bygningskomponenter i kombination med andre virksomheders produkter.

SilentSolution er fremstillet af fibre fra bomuld, uld, syntetiske tekstiler samt korte polyesterfibre og smeltefibre. SilentSolution består således af genbrugsmaterialer og kan recirkuleres.

 

Læs mere på www.nben.dk

 

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere