15.05.2012  |  Strategi & ledelse

NBE på virksomhedsbesøg i Hjørring

Indhold fra partner Hvad er dette?

NBE er blevet taget godt imod Hjørring Kommune, hvor den lokale projektleder sammen med en konsulent fra Erhvervscentret har været rundt på forskellige virksomheder.

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark, NBE, er blevet taget godt imod i Hjørring Kommune, hvor den lokale projektleder sammen med en konsulent fra Erhvervscentret har været rundt hos forskellige virksomheder for at fortælle nærmere om netværket.

Netværket har generelt været mødt af positiv respons, hvor virksomhederne har fundet arbejdet med bæredygtighed spændende og relevant. Dette har ført til, at flere virksomheder i Hjørring har meldt sig ind i NBE – enten med ønske om at deltage i netværksmøderne eller med ønske om at indgå som fuldt medlem i netværket.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere