08.08.2019  |  Klima, miljø og energi

NBE sætter fokus på FN's Verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det nordjyske netværk NBE sætter fokus på FN's Verdensmål til spændende dag med oplæg, cases og workshops. Arrangementet skal klæde nordjyske virksomheder på til bæredygtig vækst.

NBE vil samle hele regionen til årets vigtigste arrangement om verdensmålene i Nordjylland. Formålet er at klæde de nordjyske virksomheder og beslutningstagere på til at arbejde med de 17 Verdensmål på en måde, der kan føre til øget udvikling og vækst.

Dagen byder bl.a. på oplæg ved regionsdirektør i Niras Søren Hageman Christensen,  målrettede workshops for deltagerne og cases, hvor MAN, Siemens, Ping IT og AVV fortæller om deres arbejde med verdensmålene. 

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af NBE samt inviterede og er en del af Aalborg Bæredygtighedsfestival 2019.

Læs mere om eventet her

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere