NEWTEK ApS

www.newtek.dk

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

NEWTEK ApS blev etableret i 2015 og ligger i Odense SØ, smart placeret tæt ved motorvejskrydset Odense/Svendborg.

Vores visionære motto er: ”Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! - Vi kan kun være med til at påvirke den” og vores mission er, at vi vil være blandt de bedste til at udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger…

Læs mere  

Om

NEWTEK ApS blev etableret i 2015 og ligger i Odense SØ, smart placeret tæt ved motorvejskrydset Odense/Svendborg.

Vores visionære motto er: ”Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! - Vi kan kun være med til at påvirke den” og vores mission er, at vi vil være blandt de bedste til at udvikle og frembringe innovative energi- og miljøeffektive løsninger indenfor belysning, byrumsinventar og mobilitetsudstyr.

Fremtiden kræver en bæredygtig, grøn omstilling og vi tænker det ind i vores produkter / løsninger. Hos os får I et miks af solid stor viden og erfaring, med en faglig styrke indenfor vores forretningsområder. Vi er garant for brugbare, energieffektive og bæredygtige løsninger,  med fokus på anvendelse af alternative materialer og energikilder.

Vi har to forretningsområder, der løbende arbejder sammen.

”TekLight” er forretningsområdet for belysning inde og ude. Vores belysningsløsninger til det offentlige rum er et af vores specialområder, men vi er også eksperter i LED-løsninger til ekstra udfordrede miljøer, såsom svømmehaller og idrætsanlæg samt lagerrum og industrilokaler, hvor der stilles øgede krav til lys, sikkerhed og holdbarhed samt miljø og energiforbrug.

”UrbanGO” er forretningsområdet for smart byrumsinventar og mobilitetsudstyr. Til byrummet er vi leveringsdygtige i smarte og ikke mindst CO2-neutrale løsninger til opladning af forskellige batteridrevent elektronisk grej. 

Kontaktpersoner

Morten Nyholm Jensen

Adm. direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere