15.06.2020  |  Klima, miljø og energi

Nordjysk bæredygtighedsfestival i nye klæder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtighedsfestivalen i Aalborg finder til september sted for ottende gang - men for første gang digitalt. Festivalen sætter fokus på bæredygtighed i dag og i fremtiden for både borgere og virksomheder.

Kan vi fejre bæredygtigheden med corona-afstand? Svaret er et rungende ja, hvis du spørger politikerne i Aalborg Kommune. De slår fast, at der stadig er behov for at stå sammen om bæredygtig udvikling og grøn omstilling og har godkendt gennemførelse af årets bæredygtighedsfestival – men i år i en digital udgave. Festivalen skydes i gang d. 9. september 2020 med en masse spændende aktiviteter for alle nordjyske borgere og virksomheder med interesse for bæredygtighed.

Det bliver således lidt anderledes end de foregående syv år, når Bæredygtighedsfestivalen d. 9.-12. september inviterer til fire dage fyldt af bæredygtighed. Der vil stadig være rundvisninger i naturen, cykelture til udsigtspunkter og meget andet, hvor vi kan holde afstand til hinanden. Men hvor større forsamlinger ikke er muligt, bliver det i år i en online udgave, hvor alle har mulighed for at få læring, inspiration og debatter om bæredygtighed, præcis der, hvor de befinder sig.

Hele Nordjylland er inviteret – og resten af landet kan følge med online
Festivalen vil fortsat have et nordjysk fokus, hvor lokale virksomheder, organisationer, institutioner m.fl. viser praktiske eksempler på bæredygtighed. Den digitale løsning giver samtidig en mulighed for at nå bredere ud. Det bliver således 4 dage med spændende aktiviteter – både nære og fjerne. Populære events såsom politiske debatter, inspirerende oplæg og uddeling af årets Bæredygtighedspris vil stadig være en del af programmet, bare i en online version, da mange mennesker stimles sammen om dette. En bæredygtighedsfestival i nye, digitale klæder, men dermed også med nye muligheder.

Bæredygtighedsfestivalen afholdes online d. 9.-12. september 2020. Se mere på www.bæredygtighedsfestivalen.dk  

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne.   Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af dere…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere