12.06.2015  |  Klima, miljø og energi

Novo Nordisk højt placeret i internationalt bæredygtighedsindeks

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk indtager en 15. plads i Newsweek Green Rankings, der vurderer verdens største selskaber på bæredygtighed og miljøpåvirkning.

Novo Nordisk kan være tilfreds med en fin placering på Newsweek Green Rankings 2015, der vurderer bæredygtigheden og miljøpåvirkningen hos verdens største selskaber.

Læs også: Novo Nordisk vil ikke nedprioritere CSR

Den danske medicinalvirksomhed er nemlig rykket 12 pladser op, og ligger nu som nummer 15 ud af de 500 virksomheder, der er på listen.

På førstepladsen ligger amerikanske Biogen Inc, mens Danske Bank indtager en 31. plads på listen.

Newsweek Green Rankings opererer med to forskellige lister; The Global 500, der består af de 500 største børsnoterede selskaber i verden og The U.S. 500, der består de 500 største børsnoterede selskaber med hovedsæde i USA.

Læs også: Lise Kingo stopper i Novo Nordisk

Begge lister kan ses her.

-SSM

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere