14.03.2014  |  Strategi & ledelse

Novozymes vinder Sustainability-pris i Kina

Indhold fra partner Hvad er dette?

I samarbejde med FNs Udviklingsprogram afholdt Deloitte China i februar en prisuddeling, der belønner multinationale virksomheder med aktiviteter i Kina for deres arbejde inden for fem CSR-discipliner. Novozymes vandt for deres store miljøindsats.

27. februar blev Sustainability Awards China for første gang afholdt i Shanghai med uddeling af priser i fem kategorier: Sustainability Leadership Award, Sustainability Innovation Award, Best Community Investment Award, 2014 Theme Award – Water Stewardship og Best Environmental Performance Award. Miljøprisen blev i år delt mellem to virksomheder, der viste særligt højt niveau, hvoraf den ene var danske Novozymes, der sammen med den japanske elektronikvirksomhed Panasonic, tog prisen hjem i kategorien Best Environmental Performance Award.

Prisen blev tildelt på baggrund af Novozymes og Panasonics’ arbejde med at demonstrere ”best in class performance” i forhold til at reducere deres samlede miljøpåvirkning. Novozymes har længe arbejdet systematisk med sustainability ved blandt andet at sætte fokus på at mindske CO2-udslip, vandforbrug og virksomhedens socioøkonomiske impact. Derudover har Novozymes skabt et bæredygtigt leverandørprogram og arbejder kontinuerligt for at styrke sit sociale engagement i de samfund, virksomheden er en del af.

”Vi er rigtig glade for, at det er en dansk virksomhed, der løber med en af priserne til Asiens største Sustainability Awards. Det viser, at det gode arbejde, der laves i hovedkontoret også for alvor kommer ud i datterselskaberne – og så i en grad, der viser lederskab for andre”, siger Anne Mette Christiansen, partner i Deloitte Sustainability.

Tags: Deloitte

Mere fra Deloitte

Deloitte

www.deloitte.dk

Deloitte Sustainability har erfaring med en bred vifte af opgaver, inden for samfundsansvar, risikostyring og rapportering, på tværs af industrier og virksomheder af forskellige størrelser. Vi hjælper erhvervslivet til at foretage et strategisk skift mod en positiv indvirkning på samfundet, fordi det skaber konkurrencefordele og er økonomisk rentabelt. Vores rådgivning tager udgangs…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere