01.08.2019  |  Kommunikation

Nu kan du lytte til CSR Agendaen via Spotify

CSR.dk’s egen podcast, CSR Agendaen, findes nu også i Spotify, hvor man kan abonnere på nye episoder.

Hvad er CSR Agendaen

CSR Agendaen er en podcast fra CSR.dk - Danmarks eneste dedikerede medie inden for bæredygtig forretning, CSR, ansvarlig forretning, etc. – kært barn har mange navne.

Med knap så jævne mellemrum vil CSR.dk udgive podcasts, hvor vi dykker ned i aktuelle og/eller evigtgyldige temaer inden for vores felt. Indholdet i CSR Agendaen vil typisk blive leveret af to til tre gæster, som har erfaring med emnet, og vi bestræber os på altid at lade både praktikere og eksperter få ordet. Vært på CSR Agendaen er Eva Harpøth Skjoldborg, redaktør for csr.dk

Episoderne er både redaktionelle og sponserede podcasts. Er man interesseret i at sponsere enkelte podcasts eller købe en hel episode som eks. REGA, så kan man kontakte Louise Holmboe Jensen på Lhj@horisontgruppen.dk eller på telefon +45 5373 1362.

CSR Agendaen, der er CSR’s egen podcast kanal, er kommet på Spotify, hvor det er muligt at abonnere på episoder.

Her kan du blandt andet blive klogere på branchesamarbejde i podcastens fjerde udgave, der er finansieret af branchesamarbejdet REGA. Organisationen er repræsenteret ved CSR-chef Lea Marie Juliussen, og med i studiet er også CSR-chef i brancheforeningen Dansk Mode og Tekstil, Pia Odgaard. 

Og Spotify har stor succes med podcast, der er en indholdstype, som forbrugerne tager mere og mere til sig. Streamingstjenesten nærmede sig sorte tal i andet kvartal:

”Vores podcastpublikum voksede med mere end 50 procent målt på kvartalsniveau og er næsten fordoblet siden begyndelsen af året”, skriver Spotify i kvartalsrapporten.

Udover Spotify kan du også finde CSR Agendaen i Apples egen Podcast App og i Google Podcast.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere