27.06.2019  |  Kommunikation

CSR Agendaen #4: Branchesamarbejde

Den fjerde udgave af CSR Agendaen er finansieret af branchesamarbejdet REGA og handler om netop branchesamarbejde. Organisationen er repræsenteret ved CSR-chef Lea Marie Juliussen, og med i studiet er også CSR-chef i brancheforeningen Dansk Mode og Tekstil, Pia Odgaard.

CSR Agendaen handler denne gang om branchesamarbejder. Vi skal høre om, hvordan man ved at arbejde sammen, i mange tilfælde laver bedre løsninger, end hvis virksomheder arbejder på samme udfordring hver for sig. Og om hvordan man kan løfte flere end sig selv ved at løfte i flok.

Det handler om at samarbejde for at løse sociale og miljømæssige problemer, som man som virksomhed typisk møder alene, men som ofte er ens for alle.

Podcasten er en del af temaet om samarbejde for større impact, som man kan læse på CSR.dk.

CSR Agendaen er denne gange finansieret af branchesamarbejdet REGA, som arbejder for samfundsansvar i restaurationsbranchen. Ved mikrofonerne sidder derfor Lea Marie Juliussen, som er CSR-chef i REGA, og Lea har inviteret Pia Odgaard, som er CSR-chef i brancheforeningen Dansk Mode og Tekstil.

Podcasten er gratis tilgængelig for alle med en smartphone via podcast apps som Apple Podcast, Google Podcasts og Pocket Cast.

Husk også at høre de tidligere udgaver af CSR Agendaen: #3 om Fremtiden for bæredygtigt byggeri, #2 om Partnerskaber, bæredygtighed og innovation, og #1 om Modebranchens forandring.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere