10.12.2018  |  Samfund

CSR Agendaen #3: Fremtiden for bæredygtigt byggeri

Hør den tredje udgave af CSR Agendaen her og bliv klogere på fremtidsudsigterne når det gælder bæredygtighed i den danske byggebranche, både i forhold til materialer, genanvendelse, cirkulær økonomi, de politiske aspekter og meget andet.

Som vores tema om bæredygtigt byggeri viser, så er ansvarlighed i byggebranchen et emne med rigtig mange aspekter, som industriens aktører i stigende grad er nødt til at forholde sig til, hvis de vil gøre sig gældende på markedet i fremtiden.

I den tredje udgave af CSR Agendaen tager vi fat på en stribe af disse emner, når vi taler muligheder og udfordringer, materialer, genanvendelse, cirkulær økonomi og politiske udfordringer med både en arkitektvirksomhed, en brancheforening og et entreprenørfirma.

I udsendelsen kan du møde:

  • Lasse Lind, arkitekt, GXN
  • Annette Blegvad, vicedirektør i Arkitektforeningen, og
  • Anna-Mette Monnelly, bæredygtighedschef, NCC

Rundt om bordet var der enighed om, at bæredygtighed ikke alene er kommet for at blive, men også at det er en nødvendighed fremover, ikke kun for klimaets, men også selskabernes bundlinjers skyld.

Husk også at høre de to første episoder af CSR Agendaen om mode- og tekstilbranchen hhv. innovation for bæredygtighed. Find hele podcastserien i din podcast app – søg efter ’CSR Agendaen’.

Sådan kommer du i gang med podcasts

Du lytter til podcasts via en app eller afspiller den direkte på en hjemmeside. Når du lytter til podcasts via app, kan du vælge at abonnere på serier af flere podcastepisoder.

Apples forinstallerede app til smartphones ‘Podcasts’ er fortsat det mest benyttede program til at afspille podcasts. Det virker dog kun på iPhones og iPads.

Hvis du har en Android-telefon, så skal du selv downloade en podcast app i fx Google Play. Der er rigtig mange valgmuligheder – vi har samlet et udbud af de bedste podcast-apps her.

Du kan vælge at streame eller downloade en podcast. Hvis du streamer, så afspiller du podcasten direkte over internettet. Alternativt kan du downloade podcasten direkte i app’en. Det betyder, at du kan høre den senere på tidspunkter, hvor din mobil ikke behøver at være på nettet.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere