Byggebranchen

Klima, miljø og energi

Nu er der hjælp at hente for byggeriets aktører til EU’s nye taksonomi om miljømæssig bæredygtighed

EU’s nye taksonomi stiller krav om dokumentation af miljømæssigt bæredygtige økonomiske aktiviteter, hvilket vil få betydning for den danske byggesektor. Derfor har Dansk Standard i samarbejde med en række brancheorganisationer udarbejdet en introduktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Brødrene Dahl tester unikt retursystem i Odense

Sammen med GK Danmark og Golan Pipe Systems tester Brødrene Dahl i øjeblikket potentialet i at opsamle og genanvende rørstumper fra vandinstallationerne på et stort boligprojekt i Odense.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Eksperter gør bæredygtighed i byggeriet forståeligt

EPD, DGNB, LCA, LCC. Forkortelser og begreber står i nærmest kø, når samtalen falder på bæredygtighed i byggeriet. Nu bliver en række af de mest gængse termer forklaret kort og præcist af nogle af landets førende eksperter gennem en serie af vodcasts – video podcasts - bestående af syv afsnit.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Huscompagniet siger farvel til naturgasgasopvarmning i nybyg

Det giver god mening at droppe gasopvarmning i nye huse, mener den administrerende direktør i Huscompagniet. Særligt for miljøet, men også for gensalgsværdien.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Forening vil hjælpe den danske byggebranche med at bruge FN’s Verdensmål

I et nyt projekt skal Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar nu udvikle undervisningsmateriale, der består af værktøjer og anbefalinger, som kan skabe en fælles tilgang til implementeringen af FN’s Verdensmål i den danske byggebranche. Værktøjerne vil bl.a. give branchen konkrete anvisninger, der skal hjælpe alle aktører i værdikæden med at handle ud fra Verdensmålene.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vi ønsker at tage ansvar og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Derfor er vi medlem af Green Building Council Denmark, byggebranchens egen medlemsorganisation

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt website afslører hemmeligheden bag et af verdens mest bæredygtige byggerier

UN17 Village, et 35.000 kvm stort byggeri i Ørestad Syd, er det første større byggeri, som favner alle FN’s verdensmål og samtidig opfylder en række certificeringer. UN17 Village får nu sit eget website.

0 kommentarer

Medarbejder

Når en virksomhed vinder et offentligt udbud, skal arbejdsforholdene tjekkes efter. Den kontrol udfører Københavns Kommune nu selv - med stor succes

”Hvis man vil lave sådan en kontrol, der fungerer, er nøglen de fysiske besøg på arbejdspladserne”, siger chef for CSR og jura i Københavns Kommune.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere