Byggebranchen

Supply chain

Dansk ejendomsinvestor skaber første CO2-neutrale logistikcenter

Næste skridt på NREP’s rejse mod en CO2-neutral ejendomsportefølje i 2028 er at skabe verdens første CO2-neutrale logistikcenter. Projektet præsenteres i forbindelse med årets COP27, der slog dørene på i søndags i Egypten.

Klima, miljø og energi

Arkitekter: Vi kommer ikke i mål med Parisaftalen, hvis vi kun følger Bygningsreglementet

Byggeriet er ikke i gang med at redde jorden fra en klimakatastrofe. Lige nu bliver der højest arbejdet for, at planeten bryder lidt langsommere sammen. Det er budskabet på dette års Building Green-messe

Supply chain

Opråb fra byggebranchen: Lad pris glide i baggrunden, så vi kan finde de bæredygtige løsninger

Byggeleverandørers arbejde med bæredygtige løsninger bliver udvandet, når bygherrer og entreprenører ikke har tid til at finde den rigtige, eller blot vælger den billigste, løsning i stedet. Branchen har brug for nye boller på suppen, lyder det fra flere sider.

Klima, miljø og energi

Ved at kortlægge usikkerheder vil nyt projekt fremme grønne byggematerialer

Omstillingen til bæredygtige byggematerialer er et must, hvis byggebranchen skal nå sine målsætninger for CO2-reduktion. Men de bæredygtige materialer kommer ikke uden en vis mængde risici. Det vil Realdania og Værdibyg nu lave om på.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere