Cirkulær økonomi

Klima, miljø og energi

Ny samlet klimaplan for affaldssektoren

Dansk Affaldsforening præsenterer i dag en ny klimaplan, der kan levere 5,5 % af 70%-målet og samtidig anviser konkrete muligheder for at styrke den cirkulære økonomi. Tiltagene skal bl.a. gøre det lettere at sortere ens over hele landet, sikre at vi ikke

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Cirkulære processer skal mindske Campbell’s emballageaffald

Amerikanske Campbell’s vil implementere en ny bæredygtighedstrategi, hvor cirkulær økonomi skal være omdrejningspunktet for en reduktion af selskabets emballageaffald.

Klima, miljø og energi

Sorø Bioenergi nærmer sig første spadestik

På Kragelundsvej 12 i Sorø er AffaldPlus netop nu i gang med at bygge Sorø Bioenergi. Et helt nyt fjernvarmeværk, som i stedet for naturgas kommer til at køre på lokalt have- og parkaffald.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Affaldspiktogrammer er til for den cirkulære økonomi

De fælles piktogrammer til affaldssortering har på kort tid fundet vej til langt de fleste kommuner, til danskernes arbejdspladser, til festivaler og events og til emballager. De skal gøre det nemmere at sortere affald til genanvendelse – og ikke det modsatte, som Dansk Naturfredningsforening beskylder piktogrammerne for.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere