Cirkulær økonomi

Supply chain

Tekstilgenanvendelse er et guldæg, der venter på at blive klækket

Øger man investeringerne i genanvendelse af tekstiler, har det potentiale til at spare fire millioner tons CO2-udledninger såvel som skabe 15.000 jobs i Europa. Det vurderer en ny analyse foretaget af McKinsey.

0 kommentarer

Supply chain

Global undersøgelse viser markante ændringer i forsyningskæderne

De store virksomheder har foretaget et markant sporskifte i deres forsyningskæder for at sikre stabile leverancer til kunderne. Over 60 procent opbygger større lagre og har udvidet antallet af leverandører med henblik på risikominimering. Det viser en ny undersøgelse og konkluderer, at tiltagene sender både omkostningerne og kompleksiteten i forsyningskæderne i vejret.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Forestil dig en virksomhed, hvor der er plads til mangfoldighed og rummelighed

Det er EMMA Safety Footwear! Lige siden grundlæggelsen i 1931 har EMMA bidraget til en positiv social udvikling ved at vælge mangfoldighed og rummelighed i organisationen. Pt. er ca. 65% af de ansatte hos EMMA sårbare ifht. det almindelige jobmarked.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Den cirkulære rejse begynder ude på havet

Den danske møbelproducent Wehlers har bevist, at det kan lade sig gøre at tænke cirkulært og samtidig have en sund forretning

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere