REGA (Restauratørernes Garantiordning)

regadk.dk/

  • dgp@thehost.dk
  • +45 33 25 10 11
  • Dronningens Tværgade 8A, 1302 København K, Danmark

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

REGA står for Restauratørernes Garantiordning og er et brancheinitiativ under Danmarks Restauranter & Cafeer. Det er et samarbejde mellem restauratører, som ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Med REGA stiller restauratørerne garanti for, at de arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed…

Læs mere  

Om

REGA står for Restauratørernes Garantiordning og er et brancheinitiativ under Danmarks Restauranter & Cafeer. Det er et samarbejde mellem restauratører, som ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Med REGA stiller restauratørerne garanti for, at de arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed. 

Som REGA-virksomhed bliver du en del af et stort fælles branchenetværk, hvor du får rådgivning, viden, inspiration til arbejdet med bæredygtighed samt en fælles motivation for at skabe fremdrift, udvikling og implementering af samfundsansvar. Virksomhederne i REGA får en platform til at udveksle erfaringer, sparre med hinanden og derigennem et solidt udgangspunkt for at profilere deres virksomheds arbejde med CSR. 

I REGA arbejder vi med tre overordnede bundlinjer; den sociale, den miljømæssige og den økonomiske. Under social bæredygtighed hører konkrete emner som eksempelvis diskrimination, sundt og sikkert arbejdsmiljø og krisehåndtering. Under miljømæssige bæredygtighed arbejder medlemmerne bl.a. med fødevarekvalitet, madspild og fokus på bæredygtige råvarer, mens arbejdet med økonomisk bæredygtighed vedrører bl.a. hvidvask, gavepolitik og bestikkelse. 

Efter et 2-årigt rådgivningsforløb hos REGA-sekretariatet gennemgår hver virksomhed en audit, hvor de dermed får dokumentation for, at de driver samfundsansvarlig virksomhed - dokumentation, der kan vise omverdenen, og som er gæstens garanti for, at denne virksomhed tager ansvar. 

REGA-virksomhederne har alle et forskelligt udgangspunkt og er hele tiden i udvikling, men fælles for dem er, at de vil tage ansvar. Initiativet er altså ikke en færdig løsning, man køber sig ind i, men snarere en mulighed for som restauratør, at være med til at forme og  influere sin egen virksomhed samt branchen i en mere ansvarlig og bæredygtig retning. 

REGA-medlemmer: 
- Original Coffee
- REKOM
- Sticks'n'sushi
- Tholstrup
- WEDO
- Cofoco
- MASH
- Evald Brasserie & Cafe
- Madklubben
- Sovino
- Bones
- NoHo
- Hos Husted
- Pluto

 

Kontaktpersoner

Pernille Sørup Asmussen

CSR-konsulent

Lea Marie Juliussen

CSR-konsulent

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere