REGA (Restauratørernes Garantiordning)

regadk.dk/

  • dgp@thehost.dk
  • +45 33 25 10 11
  • Dronningens Tværgade 8A, 1302 København K, Danmark

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

REGA (Restauratørernes Garantiordning) er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. Det er et samarbejde mellem restauratører, der alle ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Det er at ambitiøst pionerprojekt, der skaber et solidt g…

Læs mere  

Om

REGA (Restauratørernes Garantiordning) er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. Det er et samarbejde mellem restauratører, der alle ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Det er at ambitiøst pionerprojekt, der skaber et solidt grundlag for et kvalitetsløft af branchens arbejde med samfundsansvar, og som udmønter sig i en endnu mere fokuseret og systematiseret måde at arbejde med samfundsansvar på i branchen end hidtil set.

Med REGA skabes en best practice, der klarlægger både, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed, og hvordan man som branche kan samarbejde om et fælles initiativ med samfundsansvar i fokus. Restaurationsbranchen går med REGA forrest og viser vejen for, hvordan man som branche kan gå sammen og ikke blot løfte sit eget samfundsansvar, men også andres. REGA-samarbejdet stiller ikke blot garantier for dem, der indgår i samarbejdet, men også højere krav til samarbejdspartnere og andre interessenter. Derfor vil samarbejdet have indirekte betydning for mange i branchen.

Medlemmer af REGA forpligter sig til at tilslutte sig UN Global Compact og efterleve FN’s og OECD’s minimumsstandarder for ansvarlig virksomhedsadfærd (FN’s Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s Retningslinjer for multinationale virksomheder). Det betyder, at medlemmer af REGA arbejder sammen og fokuseret på at forbedre virksomhedens sociale, miljø- og klimamæssige samt økonomiske bundlinje. På den måde sikres respekt for menneskerettigheder, respekt for miljø og klima og fokus på antikorruption.

REGA-medlemmer: 
- Sticks'n'sushi
- Mikkeller
- COFOCO
- MASH
- Evald Brasserie & Cafe
- Madklubben
- Victor Gruppen
- REKOM
- Bones
- Vapiano
- Cocks&Cows
- Gorm's
- PIXIE
- Love of Food and Wine
- Vivaldi-gruppen
- Original Coffee
- Pluto

 

Kontaktpersoner

Lea Marie Juliussen

CSR-konsulent

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere