22.05.2018  |  Kommunikation

Nu kan du tilmelde din gode idé til 360 Grader Prisen 2018

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du iværksætter eller garvet forretningsmand/kvinde? Og kan din forretningsidé fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller uden for Danmark? Så er det nu, du skal sende os din løsning og få mulighed for at pitche din ide live foran en jury og et publikum.

Erhvervsstyrelsen er i år med til at uddele 360 Grader Prisen 2018 i samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Initiativ for Etisk Handel og Green Network.

360 Grader Prisen 2018 sætter fokus på nye løsninger, der fremmer en bæredygtig udvikling og indfrielsen af FNs 17 Verdensmål. Prisen hylder på den måde de danske startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologi, digitale løsninger og bæredygtighed.

Vinderne af kategorierne ’Startup’ og ’Etablerede virksomheder’ vil blive præmieret med 360 Grader Prisen 2018 samt et beløb på 15.000 kr. Derudover får vinderne et års partnerskab hos Green Network (for startups) eller et certificeringsforløb som Sustainable Business Partner hos Green Network (for etablerede virksomheder).

Hvem, hvor og hvornår
Konkurrencen og prisuddelingen løber i år af stablen den 6. september kl. 13-17 i Børsens i København.

Dette års jury består af blandt andre udviklingsdirektør Mette Skøt fra Vækstfonden og generalsekretær Christian Friis Bach fra Dansk Flygtningehjælp.

Tilmeld dig til 360 Grader Prisen 2018
Hvis du vil være med til konkurrencen og prisuddelingen - som enten deltager eller publikum - kan du tilmelde dig til arrangementet fra i dag.

Læs mere om konkurrencen og indsend din løsning på challenges.dk

Tilmeld dig som publikum på danskerhverv.dk

 

Mere fra Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

www.samfundsansvar.dk

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe gode rammevilkår for en ansvarlig og bæredygtig økonomisk udvikling. Styrelsen koordinerer implementeringen af regeringens handlingsplan for virksomheders samfundsansvar (2012-15). Læs mere på samfundsansvar.dk. Erhvervsstyrelsen arbejder for at fremme grøn omstiling af dansk erhvervsliv. Læs mere på groenomstilling.erhvervsstyrelsen.dk

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere