04.04.2023  |  Strategi & ledelse

Nu lancerer SAS to billettyper, som inkluderer biobrændstof

Nu kan rejsende hos SAS købe to nye billettyper, hvor den maksimale mængde biobrændstof er inkluderet. Billetterne er tilgængelige på indenrigsruter og en række skandinaviske og europæiske ruter.

Som flere andre flyselskaber i branchen arbejder SAS på at anvende fossilfrit flybrændstof i en mængde svarende til vores forbrug på alle indenrigsflyvninger inden 2030. Og nu ser det ud til at flyselskabet er kommet et skridt tættere på målsætningen.

SAS har nemlig netop gjort to nye billettyper tilgængelige for sine rejsende, der inkluderer den maksimale, tilladte mængde biobrændstof.

Det skriver branchemediet Final Call.

Læs også: SAS vil have elektriske fly i luften om seks år

Rejsende, som køber Go Smart- eller Plus Pro-billetter, vil kunne købe disse billetter inklusive cirka 50 procent biobrændstof, for at sænke CO₂-udledningerne fra deres SAS-flyvninger.

”Vores rejse mod en mere bæredygtig luftfart fortsætter, og ved at øge anvendelsen af biobrændstof baner vi vej til flyvninger uden udledninger. Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder - både fritids- og forretningsrejsende - at tage aktivt del i denne indsats, og SAS Bio imødekommer denne efterspørgsel,” siger Ann-Sofie Hörlin, Head of Sustainability hos SAS, ifølge Final Call.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere