28.09.2022  |  Klima, miljø og energi

Ny app gør det let at reparere din pc eller server

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det skal være lettere at reparere pc'er og servere. Derfor har vi hos Dell Technologies udviklet en gratis app, der ved hjælp af Augumented Reality-teknologi gør det nemt for brugerne selv til at skifte dele i deres enheder.

I Dell Technologies har vi et stærkt fokus på bæredygtighed, hvor vi tager ansvar og skaber bæredygtige løsninger. Derfor er vi glade for, og stolte af, vores nye gratis app, der gør det lettere for brugere selv at reparere deres pc eller server. Den nye Dell AR Assistant-app benytter nemlig Augumented Reality-teknologi (AR) og anvender kameraet i brugernes tablet eller smartphone til at illustrere forskellige trin i reparationsarbejdet direkte på skærmen. Dermed bliver det lettere at visualisere reparationen, inden man begynder at skifte delene.

Reducerer reparationstiden og øger bæredygtigheden

I Dell Technologies har vi gennem mange år haft fokus på at gøre reparation let for vores kunder, da vi ved, at brugerne ønsker mere kontrol over deres enheder – herunder muligheden for at kunne foretage reparationer på egen hånd.

AR Assistant-appen kan guide brugerne gennem service- og reparationsprocedurer for mere end 100 Dell-pc’er og servere på syv forskellige sprog. Inden udgangen af sommeren bliver der tilføjet yderligere 20 systemer. Målet er at reducere reparationstiden for problemer, der kan løses af brugerne selv, så længe de får den rette assistance. Denne tilgang til reparationer understreger også Dell Technologies’ engagement i bæredygtige it-løsninger. For når brugerne i højere grad selv reparerer deres enheder, i stedet for at lade dem udskifte, reducerer man ressourceforbruget og holder liv i flere enheder. Og lige præcis reparation og bæredygtighed er omdrejningspunktet i Concept Luna, som du kan læse mere om her.

Klon systemer, og se dem i nye miljøer

Det er også muligt at benytte appens indbyggede kloningsteknologi til udvalgte systemer. Kloningsteknoloigien skaber en eksatk klon af brugerens enhed, hvorefter brugeren kan se serversystemet eller enheden i en 360 graders interaktion i netop det miljø, de befinder sig i. For virksomheder bliver det dermed også nemmere at få indsigt i, hvordan deres systemer vil se ud i en ny bygning eller på hjemmekontoret.

AR Assistant kan downloades gratis og er tilgængelig til både iOS og Android.

Du kan læse mere om Dell AR Assistant her eller se vores demonstrationsvideo her.

Mere fra Dell Technologies

Dell Technologies

http://www.dell.dk/

  • -
  • 32875000
  • Arne Jacobsens Allé 17, 2300 København S.

Lyt. Lær. Levér. Det er os.Dell giver lande, lokalsamfund, kunder og privatpersoner i hele verden mulighed for at opfylde deres drømme ved hjælp af teknologi. Vores kunder stoler på, at vi leverer teknologiløsninger, som hjælper dem med at udrette og opnå mere – uanset om de er hjemme, på arbejde, i skole eller et andet sted i verden. Få mere at vide om vores historie, formål og personerne b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere