09.05.2022  |  Supply chain

Ny guide hjælper virksomheder med at spare tid – og penge på diesel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tankkort er ikke bare tankkort. Der er nemlig en hel del penge at spare på dieselregningen. Og med den rigtige tankkortløsning kan du samtidig spare tid, f.eks. på administrative arbejdsopgaver.

Derfor har OK udarbejdet en ny overskuelig guide, så du hurtigt og nemt får overblik over dine fordele og muligheder, når du vælger tankkort til firmaet.

I guiden, der hedder ”Få fuldt overblik over hver eneste liter på hver bil”, trækker OK på sine mange års samarbejder med bl.a. byggefirmaet Vognsen & Co og rekrutterings- og vikarbureauet Viktech.

Guiden giver dig konkrete tips til, hvordan du kan slippe for opgaver i arbejdsdagen. Men også, hvordan Vognsen & Co har sparet en hel del på dieselregningen.

Download guiden her

-AKJ

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

http://www.ok.dk/

  • ok@ok.dk
  • +45 78764700
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK a.m.b.a. er et 100 % danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 660 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det.  Vi forsyner nemlig også danskerne med en lang række andre energiprodukter som el, naturgas, varmepumper og energistyring. Og så forsyner vi danske sportsklubber og idrætsforeninger med sponsorater – og god energi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere