13.09.2023  |  Strategi & ledelse

Ny virksomhed matcher virksomheder med erfarne bæredygtighedskonsulenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

SBC People tilbyder som de første i Danmark at hjælpe virksomheder med at finde erfarne specialister og bæredygtighedskonsulenter på opgave- og interimbasis, når de skal godt i gang eller hurtigere i mål med deres ESG- eller bæredygtighedsindsats.

I en tid, hvor behovet for viden og kompetencer inden for ESG og bæredygtighed vokser eksponentielt, har den anerkendte CSR-ekspert Tania Ellis fra The Social Business Company i partnerskab med strategisk forretningsudvikler Jeannette Ohrt startet en ny virksomhed: SBC PEOPLE.

SBC PEOPLE tilbyder som de første i Danmark at hjælpe virksomheder med at finde selvstændige bæredygtighedskonsulenter på opgave- og interimbasis.

Mens forretningsmodellen med at forbinde virksomheder med specialister på opgave- og interimbasis er almindelig kendt og brugt i brancher som IT og økonomi, er SBC PEOPLE de første til at introducere forretningsmodellen inden for bæredygtighedsfeltet.

Effektiv vej til den rette ekspertise

SBC PEOPLE er født ud af en erkendelse af, at mange virksomheder står over for komplekse udfordringer inden for bæredygtighed.

- Den omfattende regulering, der er på vej, og den afledte jungle af forkortelser som ESG, CSRD og CSDDD kan være overvældende at skulle navigere i for virksomhederne. Med SBC People ønsker vi at gøre det nemt for virksomheder at finde den rette ekspertise, uanset om de står over for deres første CO2-regnskab eller femte bæredygtighedsstrategi, forklarer medstifter Tania Ellis.

Fleksibel adgang til dygtige fagfolk

Ved at trække på et omfattende økosystem af bæredygtighedskonsulenter sikrer SBC PEOPLE, at virksomheder kan blive matchet med dygtige specialister, der har præcis den viden og de kompetencer, der er brug for.

Det kan være alt fra udarbejdelse af ESG-politik og hjælp til bæredygtighedsrapportering, til udvikling af en strategi for biodiversitet eller projektledelse af en CSR-indsats.

- Vi tilbyder ikke kun et match. Vi tilbyder kvalificeret sparring i afgrænsningen af opgaver, sikkerhed i valget af konsulenter med høj faglighed og fleksibel adgang til dygtige fagfolk. Det er en komplet service, der hjælper virksomheder med at komme godt i gang eller hurtigere i mål med deres bæredygtighedsinitiativer,” siger Jeannette Ohrt, medstifter og adm. direktør af SBC PEOPLE.
 

Til gavn for både forretningen, samfundet og planeten

SBC står for “Sustainable Business Change”, og afspejler den bæredygtige omstilling, der er i gang i erhvervslivet, hvor bæredygtighed og ansvarlighed bliver helt centrale elementer i fremtidssikringen af virksomhedens forretning.

- Der er ingen tvivl om, at virksomheder i stigende grad ser behovet for at indtænke bæredygtighed i deres forretningspraksis. Vores mission med SBC PEOPLE er at bidrage til en acceleration af den bæredygtige omstilling og at gøre denne overgang så smidig og effektiv som muligt ved at forbinde virksomhederne med de rette specialister, siger Tania Ellis.

- Ja, sagt helt kort, så handler det for os om at finde de rigtige mennesker til den rigtige opgave - til gavn for både forretningen, samfundet og planeten, afslutter Jeannette Ohrt.

TANIA ELLIS - The Social Business Company er en prisbelønnet og B-Corp certificeret virksomhed, der gennem de sidste 20 år har rådgivet virksomheder og trænet fagfolk inden for CSR og bæredygtig forretningsudvikling. SBC PEOPLE er en selvstændig spin-off virksomhed, som matcher virksomheder med erfarne bæredygtighedskonsulenter inden for en lang række discipliner. Fra ESG og cirkulær økonomi til bæredygtig forretningsudvkling og projektledelse.

Besøg www.sbcpeople.dk for mere information.

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder og fagfolk med at skabe værdi for både samfund og bundlinje med vores: Social Business Academy - kurser og certificeringer for praktikere, der arbejder med bæredygtighed og CSR  Social Business Speaking - strategiske foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Club - åbent netv&…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere