Rådgivning

Strategi & ledelse

Miljøstyrelsen lancerer grønt Rejsehold

Frem mod næste år sætter Miljøstyrelsen et nationalt Rejsehold på vejene, der skal hjælpe virksomheder med at fremme cirkulær økonomi og grøn omstilling i indkøb.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Gladsaxe kickstarter virksomheders sociale ansvar

Gladsaxes lokale virksomheder skal være socialt ansvarlige rollemodeller og samtidig have øget økonomisk vækst. Det er ambitionen med forløbet ’Kickstarter til dobbelt bundlinje’, der er et nyt samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og Den Sociale Kapitalfond.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Profiler skal rådgive Frederiksberg om bæredygtighed

Frederiksberg Kommunes nyoprettede bæredygtighedsråd skal sætte standarden for den bæredygtige omstilling på hele Frederiksberg. Med bæredygtighedsrådet får kommunen kvalificeret rådgivning og inspiration til at udvikle og implementere nye grønne, sociale og økonomisk bæredygtige løsninger, der kan hjælpe med at indfri ambitionerne i FN’s verdensmål.

0 kommentarer

Samfund

Fonde og rådgivere imponerede af Unleash

Aktører som Hempel Fonden, Rambøll og Deloitte i Danmark deltog i Unleash 2019 for at støtte op om de mange idéer. Engagement omkring verdensmålene og eventens enorme potentiale bliver fremhævet, og alle regner med at vende tilbage i år.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere