09.10.2020  |  Kommunikation

Nye bæredygtighedspriser uddelt

Årets leder og Årets omstilling gik til partnere på CSR.dk

Vinderne af de tre nye bæredygtighedspriser, Sustain Awards 2020, blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse på Langelinie Pavillonen i København d. 8. oktober 2020.

Ud af 17 virksomheder med en medarbejder eller virksomheden på listen over mulige vindere i tre kategorier, fik seks blomster og klapsalver med hjem. 

Prisvinderne er:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Årets Sustainability Leder 2020” gik til Lars Sandahl for med sin rolle som adm. direktør i Dansk Industri at have en stor impact, som han bruger til at fremme den grønne omstilling i dansk erhvervsliv. Læs artikler fra DI på CSR.dk her.

”Årets Omstilling 2020” gik til VELUX Gruppen for initiativet Lifetime Carbon Neutral, som sætter en ny standard for virksomheders ansvar for deres historiske CO2-udledninger. Samtidig sætter VELUX Gruppen ambitiøse mål for at nedbringe egne og sin værdikædes fremtidige udledninger. Læs om den nye strategi her: Velux vil udligne sine historiske CO2-udledninger

”Årets Sustainability Håb 2020” gik til tre yngre sustainability-professionelle på højst 35 år:

  • Anna Pattis, Lead Product Sustainability Specialist, Grundfos for at have opnået et målbart og vigtigt resultat i form af en plan for fuld konvertering af alle firmabiler globalt til elbiler inden 2025 i Grundfos.
  • Gareth Scheerder, Environment & Climate Manager, Pandora for i en ung alder at have udarbejdet Pandoras globale dekarboniseringsmål. Han leder desuden arbejdet med at nå disse mål.
  • Martin Slipsager Frandsen, Senior Portfolio Manager & Co-lead på Global Sustainable Future, Danske Bank for at spille en fundamental rolle i udviklingen af Danske Banks første aktive bæredygtighedsaktiefond.

Sustain Awards uddeles af Sustain Report  

- EHS

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere