11.07.2022  |  Klima, miljø og energi

Nyt lade-hotspot indviet i Herning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gode partnerskaber kan skabe synergier, der kommer lokalsamfundet til gavn. Det er endnu engang slået fast med indvielsen af et helt nyt lade-hotspot på p-pladsen ved Kvik Hockey Arena i Herning.

Herning Blue Fox har besluttet, at det ikke kun er på isen, der skal kæmpes. Det skal der også udenfor banen, hvor ishockeyklubben med "blue goes green" tager ansvar for den grønne omstilling. Det kommer nu hele nærområdet til gavn i form af et nyt lade-hotspot, som gør det nemt at være bilist.

Det nye hotspot består af byens første lynlader på 100 kW, hvor man kan lade sin bil helt op på kun 20-30 minutter. Desuden er der tre almindelige ladestandere på 22 kW med i alt seks udtag. Laderne er offentligt tilgængelige og kan bruges af alle, der downloader vores Charge-app - både gæsterne hos Danhostel, Sportscenter Herning, svømmehallen og talentskolen og alle andre, der bor i Herning eller bare kører forbi.

Verdo forventer, at laderne årligt kommer til at levere ca. 65.000 kWh til ca. 1900 bilister, men der er forberedt til endnu en lynlader, som kan sættes op i takt med at behovet for ladestandere stiger.

Det er politisk besluttet, at alle bygninger med mere end 20 parkeringspladser skal have mindst én ladestander pr. 1. januar 2025.

Ifølge Energistyrelsen var transportsektorens udledninger i 2019 13,5 mio. ton CO2e svarende til 29 pct. af de samlede danske udledninger. Heraf stod vejtransporten for langt den største del.

Verdo tilbyder Charge ladestanderløsninger til såvel private som erhverv, offentlige virksomheder og boligforeninger.

Se mere om Charge ladestanderne på charge.dk

Mere fra Verdo

Verdo

https://www.verdo.com

Verdo er en energikoncern, der driver og udvikler bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund. Verdo har hovedsæde i Randers og forsyner døgnet rundt, året rundt mere end 100.000 forbrugskunder med el, vand og/eller varme. Visionen er, med afsæt i lokalsamfundet, at komme et grønt skridt foran – sammen.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere