28.05.2019  |  Samfund

OK støtter hjertebørn

Indhold fra partner Hvad er dette?

I et samarbejde med Hjerteforeningen har OK valgt at støtte idræts-aktiviteter for børn med medfødt hjertesygdom

Hvert år bliver omkring 500 børn født med en hjertefejl. Hjertesygdom er således den hyppigst medfødte sygdom hos børn. For hjertebørn er det ekstra vigtigt at passe godt på hjertet, og her er motion og fysisk aktivitet vigtig. Ved at motionere sammen med andre, der er i samme situation, som én selv, føler mange sig mere ”normale” og mærker ikke på samme måde de begrænsninger, som deres sygdom giver dem.

De kan bruge hinanden socialt og som inspiration og motivation til at blive ved med at være aktive.

Mere end bare motion
Hjerteforeningens svømmehold for børn med medfødt hjertefejl er et godt eksempel på, at motion sammen med ligesindede ikke blot styrker fysikken, men også booster den mentale sundhed. Det kan være med til at øge selvværdet hos børnene, når de opdager, at de rent faktisk kan meget mere, end de troede, at de kunne til at starte med.

Hjerteforeningen glæder sig over samarbejdet med OK og støtten til børn med medfødt hjertesygdom.

- Med svømmeholdet ønsker vi at lære hjertebørn, at de godt kan dyrke sport, og at det ikke er farligt at få pulsen op. Ud over motion skal svømmeholdet også være med til at skabe et socialt netværk blandt børnene. Derfor er vi rigtig glade for, at OK har valgt at støtte svømmeholdet og yderligere aktiviteter sammen med Hjerteforeningen, siger adm. direktør i Hjerteforeningen, Anne Kaltoft.

OK har bl.a. valgt at give 25.000 kr. til at styrke svømmeholdets muligheder for at øge antallet af deltagere og træningsudstyr. Udover at støtte svømmeholdet vil der løbende blive igangsat andre tiltag, som skal bakke op om Hjerteforeningens livsvigtige arbejde.

-Vi har igennem mange år bakket op om projekter, som giver børn og unge mulighed for en aktiv fritid med fokus på sundhed og bevægelse. Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Hjerteforeningen, hvor svømmeholdet både giver hjertebørnene mulighed for at skabe venskaber med andre børn, mens de samtidig dyrker motion. Det er lige præcis dét, idræt handler om – fællesskab og sammenhold med andre, som man kan spejle sig i og dele sine succesoplevelser med” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Støtte fra OK-kunder
Samtidig kan OK-kunder vælge at støtte Hjerteforeningen, når man opretter sig som OK-benzinkort-kunde. Således går der 5 øre for hver tanket liter brændstof til Hjerteforeningens arbejde for hjertebørn.

Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og kædens forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Hjerteforeningens sponsoraftale, så støtter man automatisk, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller gennem OK’s app.

Endnu mere til Hjerteforeningen
Hjerteforeningen får 5 øre ekstra for den samme liter brændstof, hvis kunden også køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis mobiltelefonien også er placeret hos OK. På den måde kan man støtte Hjerteforeningen med i alt 15 øre, hver gang der tankes en enkelt liter brændstof.

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

http://www.ok.dk/

  • ok@ok.dk
  • +45 78764700
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK a.m.b.a. er et 100 % danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 660 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det.  Vi forsyner nemlig også danskerne med en lang række andre energiprodukter som el, naturgas, varmepumper og energistyring. Og så forsyner vi danske sportsklubber og idrætsforeninger med sponsorater – og god energi…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere