16.12.2020  |  Klima, miljø og energi

Podcast: Bæredygtig Business med FLSmidth

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Vi har ikke tid til at fravælge de små forbedringer på bæredygtighedsområdet, mens vi venter på de store spring”, siger dagens gæst Fleming Voetmann fra FLSmidth, hvis to fokusområder er cement og minedrift. Læs mere i artiklen og lyt til podcasten.

Fleming Voetmann er et passioneret menneske – og især når det kommer til bæredygtighed. Han har tidligere arbejdet i Danfoss og Novozymes og har haft eget firma i 10 år, hvor han arbejdede med Public Affairs. Nu er han VP for Marketing, Communication, Branding and Sustainability i den danske koncern FLSmidth.

Fleming er på besøg hos Steffen Max Høgh - vært på podcasten Bæredygtig Business, og mens de sidder i HOLMRIS B8s lokaler indrettet med lækre genbrugsmøbler, taler de blandt andet om, hvad der skal til for, at Danmark når sine mål med den grønne omstilling. Og her siger Fleming Voetmann, at han både kan se fornuften i at satse på Research & Development for at opfinde de teknologiske landvindinger, der skal til for, at vi kan nå 2030-målene. Men også at vi skal passe på, at ”det perfekte, ikke står i vejen for det gode”. Med andre ord: Vi skal påskønne de små initiativer, der er med til at gøre Danmark og verden grønnere.

FLSmidt går foran med deres strategi kaldet ”Mission Zero”, som de lancerede sidste år. Med Mission Zero lover FLSmidth, at de i 2030 kan levere teknologi både til cement og til miner med såkaldt nul emission. Lige nu kan de levere cirka 70%s emissionsreduktion – og i 2030 er målet 100%. Så FLSmidth er godt på vej til at nå målet. 

Men hvordan kan man overhovedet være bæredygtig, når ens fokusområder er cement og minedrift? Og hvordan transformerer man en så stor virksomhed som FLSmidth med stor omsætning, mange medarbejdere og en ”gammel kultur” til at være bæredygtig?

Få svaret i denne episode af Bæredygtig Business, hvor Fleming Voetmann og Steffen Max Høgh også taler om Apple, Nestlé og bilindustrien og deres ambitioner om at levere produkter med metaller, der er produceret under ordentlige forhold, om minedrift og fodslæbende politikere.

Lyt til podcasten her.

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere