20.01.2021 | Strategi & ledelse
Podcast: Influencer Marketing med Louise Bonfils Høck
Indhold fra partner Hvad er dette?
Virker Influencer Marketing? Ja, siger Louise Bonfils Høck, som har skrevet en bog om emnet. Hun fortæller, at Influencers har stor magt, og brugt strategisk kan de bringe virksomhedernes grønne budskaber ud til rigtig mange mennesker.
I podcasten Bæredygtig Business har CSR-direktør i HOLMRIS B8 Steffen Max Høgh i dag besøg af Louise Bonfils Høck. Hun er Head of Influencer Marketing hos Mindshare Danmark og har skrevet en bog om Influencer Marketing, ”Giv dit brand en personlig stemme”
Bogen er et opslagsværk og en guide fra A til Z over begrebet Influencer Marketing. For der er en lang række spørgsmål, der melder sig, hvis man ikke kender til begrebet og dets muligheder. For eksempel hvad koster det, virker det overhovedet, kan man måle på effekten, og er der nogle etiske overvejelser, man skal gøre sig, inden man bruger marketingbudgettet på influencers?
Steffen Max Høgh stiller et konkret spørgsmål: ”Hvis vi i HOLMRIS B8 for eksempel vil have en influencer til at promovere vores bæredygtige Heritage møbelserie hvem skal vi så have fat i?”
Det kan man faktisk få hjælp til af et bureau, svarer Louise Bonfils Høck. Influencers er ”søgbare” og kategoriseret i forskellige kategorier. På den måde kan bureauet hjælpe HOLMRIS B8 og andre virksomheder med at få fat i de helt rigtige Influencers til en konkret opgave og indgå nogle gode aftaler med dem.
Men hvor meget magt har influencers i nutidens mediebillede? Stor magt, siger Louise Bonfils Høck.
Man kan sammenligne nutidens influencers med fortidens meningsdannere. I gamle dage drømte unge måske om at blive film-, pop- eller tv-stjerner. De havde magt, men ingen online platforme til at pushe budskaberne ud på. Nutidens meningsdannere, Influencers, har flere platforme, som de udbreder deres budskaber på; YouTube, Instagram, Twitter, Facebook og til dels også LinkedIn.
Bliv meget klogere på Influencer Marketing ved at lytte til podcasten her
Klima, miljø og energi

Podcast: Plantemad - fra niche til allemandseje
Engang var plantemælk noget som få mennesker drak, fordi de ikke kunne tåle laktose. Men så ændrede Naturli’ strategi og gjorde plantemad hipt! Mød direktør og selvudnævnt poster boy Henrik Lund i Bæredygtig Business.
Indhold fra partner
Strategi & ledelse

Podcast: HR og bæredygtighedstsunamien
”Bæredygtighed kommer til at rulle ind over danske virksomhederne som en tsunami de næste to år. Og de virksomheder, der ikke er med på vognen, vil få sværere og sværere ved at rekruttere de medarbejdere, de har brug for”, siger dagens gæst
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Podcast: Omstilling til fremtiden med Peter Hesseldahl
Steffen Max Høgh taler med journalist, fremtidsforsker og forfatter Peter Hesseldahl om, hvordan vi redder verden.
Indhold fra partner
Kommunikation

Podcast: Bæredygtighed og Marketing med Julie Daugaard
Vært Steffen Max Høgh går i denne sæson af podcasten Bæredygtig Business i dybden med, hvordan de forskellige kerneområder i en virksomhed bidrager til den bæredygtige omstilling. I dag handler det om marketing.
Indhold fra partner
Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed er en kæmpe ledelsesopgave
Ledere som vil forstå, hvordan de skal gribe bæredygtighed an, kan med stor fordel lytte til denne episode. Her gennemgår vi alle de udfordringer og mulige løsninger, som ledelsen står overfor, hvis de vil være en ”Klimaklar virksomhed”.
Indhold fra partner
Kommunikation

Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam
Strategisk kommunikation med fokus på CSR og samfundsansvar har ændret sig markant i løbet af de sidste 10 år. Før troede virksomhederne ikke, at forbrugerne var interesserede i emnet. Nu ved de fleste, at CSR-kommunikation er et must!
Indhold fra partner