27.06.2014  |  Klima, miljø og energi

Prøv en elbil gratis

Som led i en ny kampagne ”Din nye kollega – elbilen” kan virksomheder i Øresundsregionen gratis prøvekøre elbiler.

For yderligere at øge kendskabet til elbiler giver en ny kampagne ”Din nye kollega – elbilen” virksomheder i Øresundsregionen mulighed for gratis at prøvekøre en elbil.

Læs også: Nye standere til hurtigopladning af elbiler i København

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

kampagnesitet kan virksomhederne booke et uforpligtende besøg og samtidig deltage i konkurrencen om en flådeanalyse til 25.000 kroner.  

Salgskurven for elbiler er ifølge brancheorganisationen Dansk Elbil Alliance steget med 300 procent de seneste 12 måneder, og det skyldes især, at virksomheder har fået øjnene op for bilernes grønne CSR-værdi og muligheden for at spare penge.

Det er netop økonomien, der altid være den afgørende faktor, når en virksomhed skal beslutte sig for, om den vil udskifte en del af eller hele flåden med elbiler, vurderer både Dansk Elbil Alliance og Region Hovedstadens elbilsekretariat Copenhagen Electric.

”Det skal selvfølgelig være økonomisk rentabelt at udskifte benzin- og dieselbiler med elbiler, hvilket en efterfølgende flådeanalyse kan give svar på”, siger Kåre Albrechtsen, sekretariatschef i Copenhagen Electric.

Læs også: BMW satser på elbiler

Det er Region Hovedstaden og Københavns Kommune, der i samarbejde med Region Skåne, Malmö Stad og EU-projektstøtte-programmet Interreg IVA, står bag kampagnen.

- JKK 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere