22.11.2011  |  Strategi & ledelse

Q8 vil hjælpe ledige i arbejde

Et nyt pilotprojekt giver ledige i Storkøbenhavn mulighed for at få både uddannelse og karriere i Q8s butikker.

Med en stigende ledighed og stort frafald på ungdomsuddannelserne, forsøger Q8 nu at uddanne ledige. Gennem et pilotprojekt har Q8 i samarbejde med Jobformidling København igangsat et projekt, hvor ledige i to måneder tilbydes et såkaldt jobprøvnings-forløb med både teori og praksis.

I første omgang får 30-35 arbejdsledige fra Storkøbenhavn chancen for at komme med i projektet hos Q8. Ti af dem bliver udvalgt, og de kan straks gå i gang med den teoretiske del af forløbet. Bliver forløbet en succes - og er både den ledige og Q8 motiverede for et videre samarbejde – så fortsættes uddannelsen med henblik på fastansættelse.

Q8s HR-chef Berit Jebjerg vil ikke udelukke, at Q8 vil gennemføre lignende jobprøvnings-forløb andre steder i Danmark, hvis det storkøbenhavnske pilotprojekt bliver en succes. Afhængigt af de lokale jobformidlinger vil det sandsynligvis blive i Aarhus og Aalborg, hvor Q8 har mange servicestationer.

- OWG

Tags: Q8, Ledighed, Unge

Mere fra

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere