14.01.2019  |  Kommunikation

Rabat til medlemmer: CSR.dk er mediepartner på SB Nordic

Opdateret: Der er nu 50 procent rabat med promokoden CSRMEDLEM50. D. 24. januar kan man få et ordentligt skud ansvarligheds-vitaminer, når Sustainable Brands Nordic inviterer til en eftermiddag med inspiration for alle pengene. Medlemmer af CSR.dk får rabat på deltagergebyret og partnere adgang til en lukket samtale med Mr. Goodvertising.

Torsdag d. 24. januar sparkes 2019 godt i gang med en halvdagskonference proppet internationale talere og tankevækkende indhold om branding, purpose og bæredygtighed. Det hele med fokus på at involvere – mest kunder, men også andre stakeholdere.

Deltagerne vil møde:

  • Nudging-eksperter fra Ogilvy Change som kører hands-on sessions omkring bæredygtig livsstil.
  • Stanford professor James Ehrlich, som er ved at bygge ReGen Villages - verdens første skalerbare by, der er 100% selvforsynende med energi og mad.
  • Cannes Lions Grandprix vinder Mathias Wikström, der står bag en ny bank, Doconomy, der CO2-neutraliserer folks forbrug.
  • Aktivist-brandet Tony's Chocolonely holder et strategi-indlæg.
  • Interface fortæller hvordan deres tæpper viser hele deres bæredygtighedsrejse fra et tæppe af fiskenet til et tæppe, der suger CO2-fra atmosfæren.
  • Carlsberg som både lægger hus til og fortæller om, hvordan det går med deres højtprofilerede bæredygtighedsstrategi.

Læs selv og se programmet for eventen

Særlige tilbud til CSR.dk's medlemmer og partnere
Som medlem af CSR.dk kan du melde dig til med rabat på deltagergebyret. Tilmelding foregår her, med rabatkoden CSRMEDLEM50. (Eller "promotional code", som det hedder på bookingsiden)

Arbejder du for en af CSR.dk’s partnervirksomheder, kan du også deltage i et mini-event efter det store program, hvor du kan få et eksklusivt første indblik i Thomas Kolsters arbejde med en ny bog med arbejdstitlen: Don’t sell the moon, make your customers the astronauts, der udkommer i første halvår af 2019.

Thomas Kolster har fået tilnavnet Mr Goodvertising og er på en mission for at ændre den globale reklamebranche i retning af mere purpose og ansvarlighed. I denne ekstra mini-event, som kun er for partnere på CSR.dk, løfter Thomas sløret for nogle af sine konklusioner, og hvad han ser som purpose 2.0. Når alle virksomheder råber op om deres purpose, påviser Thomas, at deres succes nu afhænger af, hvem de kan hjælpe deres kunder med at blive. 

Hvis du vil deltage i dét, så skal du skrive til asb@horisontgruppen.dk

Vi ses på Carlsberg Museum!
Konferencen foregår i Carlsberg Museums historiske omgivelser takket være Carlsberg Group og arrangeres af marketingaktivist og forfatter, Thomas Kolster fra Goodvertising samt Sustainable Brands Paris.

Sustainable Brands Nordic er nemlig den skandinaviske opvarmning til Sustainable Brands’ europæiske konference, der foregår i Paris 23-25 april. Efter et par år i København, har Sustainable Brands nemlig flyttet den store 3-dages events teltpæle til Paris.


 

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere