REBOOT vil være Danmarks nye store bæredygtighedsevent

På REBOOT er der plads og ideer til alle – også dem, der skal tage første skridt ind i at arbejde med bæredygtighed. Stærke partnere bakker op.

Foto: Reboot.

06.09.2023

Eva Harpøth Skjoldborg, CSR.dk

Med et stort anlagt event de to sidste dage i november inviterer Odense Congres Center og en gruppe stærke partnere, blandt andre Odense Klimapartnerskab, til et bæredygtighedsevent, som samler viden, produkter og konkrete værktøjer under ét tag. Og så er det endda gratis at deltage. 

”Med REBOOT vil vi matche udbydere af løsninger inden for bæredygtighed, det kan være produkter, services, rådgivning, med virksomheder der enten er i gang med eller skal til at i gang med deres grønne omstilling. Fra dem der ved, de skal bruge en bestemt varmepumpe og dem, der ført lige er begyndt at mærke et kundepres og gerne vil være grønne, men ikke ved, hvad de skal gøre,” siger Kristian Nordfred Hansen, som er projektleder hos Odense Congres Center.

Læs også: Dansk stålproducent vil reducere konstruktioners CO2-aftryk til en tredjedel

Eventets hovedpartnere,. bl.a. Royal Unibrew, ser frem til at få alle vinkler på bæredygtighedsarbejdet samlet under et tag: 

”Der er brug for REBOOT. Fordi det er rigtig svært at få dannet sig et overblik over, hvad man kan og skal med bæredygtighed. Vi bakker op, fordi der simpelthen mangler et forum, hvor man får samlet alle mulighederne, så man som virksomhed kan kigge på vand, affald, energi, cirkularitet ét sted,” siger bæredygtighedschef hos Royal Unibrew, Henriette Øllgaard.

Også for nybegyndere
Kort sagt skal REBOOT være eventet, der giver overblik og hjælp til at komme i gang – eller videre – med en organisations eller virksomheds bæredygtighedsrejse.

Hvad er REBOOT?

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center, og man kan:

  • Se og høre om bæredygtige produkter og løsninger
  • Hente inspiration, rådgivning og den nyeste viden om at tage det første eller næste skridt mod en bæredygtig forretning
  • Møde eksperter inden for grønne teknologier og processer
  • Udvide sit netværk med andre virksomheder i samme situation som ens egen
  • Opleve et ambitiøst konferenceprogram og få konkrete værktøjer med hjem

”Vi mener selv, at vi har ramt et nyt punkt, hvor der er rigtig god plads til dem, der først lige skal til at kaste sig ud i arbejdet. Dem er der ganske mange af, og der vil blive flere og flere, for der er ikke nogen vej uden om længere. Uanset om man selv måtte synes, at det miljø og klima ikke har noget at gøre med ens virksomhed, så kommer der nogle krav, både fra kunderne og myndighederne, hvor man bliver nødt til at forholde sig til den grønne omstilling. Og REBOOT er der, hvor du kan tage første, andet – eller tiende – skridt,” forklarer Kristian Nordfred Hansen.

”Uanset hvor på rejsen du er, så vil der på REBOOT være nogen, der kan tage dig i hånden og hjælpe dig videre. Samtidig kan du kigge på både specifikke produkter eller få forbindelse til forskellige rådgivende virksomheder på et og samme sted,” fortsætter han.

Virkelig meget at gå op i
De to dage i november er ikke kun en udstillings- og netværksmulighed. Der ligger samtidig et omfattende konferenceprogram med fokus på forretningsudvikling, lovgivning, markedsføring, strategi og grønne jobs. Og så afholdes Circular Design Camp, som for tredje år i træk samler studerende og virksomheder om virksomhedernes aktuelle cases og problemstillinger inden for cirkulær økonomi, som de studerende kommer med friske idéer til at løse.

Læs også: Danmark skraber bunden i undersøgelse af cirkulær økonomi

”Der bliver nok at gå op i,” siger Kristian Nordfred Hansen som også kan fortælle, at den foreløbige tilslutning allerede viser den bredde, man gerne vil have i eventet. Det er fortsat muligt for interesserede virksomheder at blive en del af udstillerlisten på REBOOT, der aktuelt tæller så forskellige virksomheder som Polestar, Nespresso, HI Hansen, Ecochange med flere.

Som opbakning til kvaliteten af eventen står nogle stærke partnere i form af Royal Unibrew, Syddansk Universitet, Odense Renovation og Fjernvarme Fyn, og Odense Klimapartnerskab, der bl.a. omfatter Universal Robots, 3C Groups, H.J. Hansen og Jysk Fynske Medier.

Anlægsgartner Gottlieb A/S

Sponseret

Ubehandlet jord, harpet muldjord, FFL-jord eller Allétræsmuld?

SUSTAINX ApS

Sponseret

Gap-analysen: Et vigtigt skridt mod CSRD-rapporteringen

Relateret indhold

21.11.2024CSR.dk

Nyt projekt vil kortlægge plastforurening

21.11.2024CSR.dk

Slagsmålet mellem Ben & Jerry’s og deres ejere Unilever blusser op på ny

19.11.2024CSR.dk

Manglende klimasikring kan koste dyrt

18.11.2024CSR.dk

Ny bog advarer: Bæredygtighed kan ikke stå alene

15.11.2024CSR.dk

Hos stor virksomhed er kødtunge tallerkener fortid

14.11.2024CSR.dk

Ny ordning forener social og miljømæssig ansvarlighed

08.11.2024CSR.dk

Ny virksomhedstype vil lukke huller i cirkulær økonomi

07.11.2024Atea Danmark A/S

Sponseret

Nyt EU-direktiv om bæredygtig it-drift stiller krav til din dataopsamling

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.

Se flere temaer

Events

Se alle
FSR - danske revisorer
Uddannelse
Nye roller og ESG kontroller for ledere og medarbejdere i finans og regnskab

Arbejder du med vurdering af risici og kontroller inden for bæredygtighed - eller skal du til at gøre det - kan du få værdifuld viden og indsigt i den måde I kan gribe arbejdet an på ved at uddanne dig inden for FSR – danske revisorers bæredygtighedskurser

Dato

01.11.2024

Sted

Onlineundervisning selvstudie

FSR - danske revisorer
Uddannelse
Bæredygtighed for ledere og medarbejdere i finans og regnskab

Arbejder du med bæredygtighed og ESG - eller skal du til at gøre det - kan du få værdifuld viden og ny indsigt i de krav CSRD stiller til store selskabers rapportering om bæredygtighed ved at uddanne dig inden for FSR – danske revisorers bæredygtighedskurser.

Dato

01.11.2024

Sted

Onlineundervisning selvstudie

MäRK
Kursus
Impact Manager

Join the Impact Manager program in Copenhagen to lead your company towards a sustainable future. Become an expert in B Corp tools and connect with a community of change-makers dedicated to helping businesses measure what matters and improve their impact.

Dato

05.11.2024

Tid

09:00

Sted

Copenhagen

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Sustainability Management i praksis - Efterår 24 i Aarhus

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

06.11.2024

Tid

09:00

Sted

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Bureau Veritas
Kursus
Intro til CSRD-rapportering

EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er en game changer for bæredygtighedsrapportering, da det blandt andet fastsætter ensartede metoder og måleenheder for virksomheders rapportering af miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter (ESG).

Dato

07.11.2024

Sted

Bureau Veritas Business Academy, Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia

Sustainable Business Solutions ApS
Kursus
Sustainability Management i praksis - Efterår 24 i København

Sustainability Management i praksis er en eksklusiv, konkret og handlingsorienteret uddannelse til dig, der har ansvar for ESG og bæredygtighed. Du får overblik og indblik, der gør dig klar til at sætte mål og eksekvere på dem med det samme.

Dato

12.11.2024

Tid

09:00

Sted

Tivoli Hotel og Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 1577 København V