Re:Spark

re-spark.dk/

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

Vi giver dine budskaber nye ben at gå på
CSR er ikke kun et spørgsmål om, at leve op til et ansvar. Det er en måde at drive forretning på, der skaber bæredygtig værdi og baner vej for langsigtede mål og visioner.

I Re:Spark er vi eksperter i strategisk storytelling, thought leadership og PR, og bruger denne samlede værktøjskasse til at maksimere den samlede værdi af…

Læs mere  

Om

Vi giver dine budskaber nye ben at gå på
CSR er ikke kun et spørgsmål om, at leve op til et ansvar. Det er en måde at drive forretning på, der skaber bæredygtig værdi og baner vej for langsigtede mål og visioner.

I Re:Spark er vi eksperter i strategisk storytelling, thought leadership og PR, og bruger denne samlede værktøjskasse til at maksimere den samlede værdi af jeres arbejde med bæredygtighed – for både brand og stakeholders.

Bindeledet mellem kommunikation og CSR er stadig en forholdsvis ny disciplin, men der har aldrig været større behov for at kommunikere tydeligt, transparent og målrettet end nu.

Samtidig kan den vedvarede og integrerede kommunikationsindsats også give nyt liv til CSR arbejdet og bane vej for en styrket kultur, et stærkere employer brand og en tættere relation til kunder og samarbejdspartnere.

Ydelser
Vi har det fælles pay-off for alle vores services, vi kalder claim your position. Vi tror på, at alle virksomheder har en historie stærk nok til at bane vej for forretningsmål.  

Vi hjælper jer med at konkretisere, hvilken position i vil opnå og definerer derefter, hvad vi kan løse med kommunikation, og hvordan vi når dertil.

Tager vi udgangspunkt i arbejdet med CSR og den grønne forretningsmodel, har vi defineret tre overordnede områder, hvor vi kan løfter jeres brand og tilstedeværelse med den vedvarede og integrerede kommunikationsindsats.

CSR rapportering
Vi definerer rapportering som meget mere end blot den årlige rapport til investorer. Vi bruger redskaber fra kreativ og digital konceptudvikling, samt omnichannel principper til at udvide rapporteringsbegrebet og give en bred vifte af stakeholders et kontinuerligt indblik i jeres arbejde med CSR.

Thought leadership og profilering
Er jeres arbejde med CSR unikt, eller har i et bæredygtigt produkt, der hjælper til at løse verdens udfordringer? Så kan jeres historie meget mere end det. I sidder på en inspirationskilde og en thought leader position, der skal se dagens lys for at inspirere, motivere og bane vej for et styrket brand.

Employer branding og talent management
Siden verdensmålene så dagens lys i 2015, er bæredygtighed for alvor blevet et konkurrenceparameter, når det kommer til at tiltrække og fastholde fremtidens talenter.

Labels som purpose driven og impact seekers bliver brugt til at karakterisere arbejdsmarkedets nyeste generationer, og det baner vej for nye muligheder for at aktivere CSR arbejdet og gøre jeres arbejdsplads mere attraktiv. Vi skaber indblik i målgruppen, finder frem til de gode historier og designer en målrettet content og distribueringsstrategi til at tiltrække og fastholde talenter.

Hvorfor os?
I Re:Spark ser vi altid den gode historie først. Historien der kan skabe relationer, give tyngde og fange målgruppens opmærksomhed.

CSR er komplekst, og vi mener, det er altafgørende, at man som kommunikationsfaglig har en indsigt i de processor, strukturer og metoder, der bruges til at udvikle og afrapportere på CSR arbejdet og den grønne forretningsmodel. I Re:Spark har vi bl.a. arbejdet med Vestas omkring integration af verdensmålene og skabt de kommunikative rammer for Væksthus Hovedstadsregionens Grøn Vækst programmer.

Hvis i ser muligheder i yderligere at styrke jeres CSR profil gennem strategisk kommunikation, vil vi meget gerne høre jeres tanker og komme med et nærmere bud på, hvordan vi kan hjælpe.

Vi har ligeledes lavet en hel side dedikeret til CSR rapportering, i forbindelse med de skærperede lovkrav, hvor i måske kan finde inspiration og indsigt: https://re-spark.dk/csrreporting/

Kontaktpersoner

Marie Dalmark Hæstrup

CEO & Founder

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere