19.05.2020  |  Strategi & ledelse

Restart Your Business with BV

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle virksomheder prioriterer at komme tilbage til arbejdet så hurtigt som muligt, men med passende sundheds-, sikkerheds og hygiejneforanstaltninger for deres medarbejdere og kunder.

Derfor har vores tekniske specialister udviklet “Restart Your Business with BV”, som består af en 4-trins-proces, der adresserer specifikke risici og minimerer risikoen for smitte.

FASE 1: PROJEKTOPSTART OG FORBEREDELSE

En specialist fra Bureau Veritas koordinerer en opstart af arbejdsprocessen med ledelsen, hos kunden,
hvor vi blandt andet vil gennemgå: Kundens forholdsregler i forbindelse med COVID-19, omfang af scope og lovgivning, samt retningslinjer.

FASE 2: SYSTEMVURDERING

Ved hjælp af branchespecifikke tjeklister vil vores specialist foretage forskellige undersøgelser for at hjælpe med at vurdere, hvor parate I er til at vende sikkert tilbage til arbejdet. Tjeklisten kan evt. suppleres, hvis virksomheden har yderligere krav. Denne vurdering inkluderer fire forskellige emner: processer, hygiejne, mennesker og faciliteter.

FASE 3: AUDIT ON-SITE

Bureau Veritas foretager en risikoanalyse af kundens portefølje og kommer med anbefalinger til hvilke områder, der skal udvælges til audit. Auditten afdækker i hvor høj grad virksomhedens foranstaltninger er forstået og implementeret.

FASE 4: RAPPORTERING

Når alle områder er auditeret, vurderer vores specialist, hvorvidt indholdet i tjeklisten er opfyldt. Dette inkluderer yderligere vejledning eller korrigerende handlinger, som bør foretages for enten at leve op til loven, virksomhedens egne politikker eller god praksis. Resultaterne uploades til en online platform, så de er let tilgængelige for virksomheden, samt interessenter.

Læs mere om Restart Your Business her...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere