11.06.2021  |  Klima, miljø og energi

Sådan ser den gode klimastrategi ud … foreløbig

Det er krævende, men det er dét, der skal til. En gennemgang af to analyser af klimastrategier, afslører ingredienserne i en klimastrategi, som er relevant i dag. Dog kan man allerede nu se, at kravene kommer til at stige igen.

Læs denne artikel — og alle andre på CSR.dk.

Få adgang nu

Kommentarer

klimastrategier skal dokumentere sin troværdighed

Der mangler flere vigtige pointer og anbefalinger, som sigter på at sikre troværdig grøn kommunikation og tillid, som er at strategier og mål skal - korrekt som der anbefales - løbende måle performance og opdateres - men endnu mere vigtigt alle data skal hvile på en 100 % fuld LCA og data skal lade sig verificere af uafhængig part. VI ser en voksende greenwashing og flere og flere eksempler hvor LCA er brug utilstrækkelig og indsatser der kommunikerer resultater der overdriver. Fortsætter dette mister markedet tilliden til virksomhederes grønne kommunikation og grøn omstilling taber luft.

Tak Jakob!

Tak for din kommentar - og for at sætte fokus på det der ligger til grund og det der kommer efter, at man har defineret sin klimastrategi. Kan kun være enig i de overordnede pointer: Man skal gøre det grundigt og ordentligt, det her arbejde. Det gælder både data og kommunikation - opgaven er simpelthen for vigtig til halve løsninger.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere