24.10.2018  |  Medarbejder

Sæt tal på det sociale ansvar med opdateret benchmarkmodel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Benchmarkmodellen kan virksomheder sætte tal på, hvor gode de er til at fasholde og ansætte udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Benchmarkmodellen er netop opdateret med en ny opgørelsesmetode.

Med få klik i Benchmarkmodellen kan virksomheder se, hvor mange personer, der i en periode har været i  virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob i virksomheden, og hvor mange forløb, der fører til job.

Samtidig kan virksomheden se, hvordan de klarer sig i forhold til andre virksomheder i andre brancher eller i forhold til alle virksomheder i landet.

Benchmarkmodellen er tilgængelig i Vitas på vitas.bm.dk, som er virksomhedernes digitale indgang til samarbejde med jobcentrene. Benchmarkmodellen er desuden netop blevet opdateret med nogle tekniske ændringer, som skal give virksomhederne et bedre overblik over deres indsats.

Benchmarkmodellen giver dermed virksomhederne konkrete tal på, hvor gode de er til at tage imod ledige fra kanten af arbejdsmarkedet. Servicevirksomheden ISS og vaskeriet De Forenede Dampvaskerier har været med til at udvikle Benchmarkmodellen, og de vil bl.a. bruge resultaterne fra Benchmarkmodellen ved udbud fra offentlige og private aktører.

Se film om, hvordan ISS og DFD bruger Benchmarkmodellen

Tags: Cabi

Mere fra Cabi

Cabi

http://www.cabiweb.dk/

Cabi er et nonprofit videnshus med bevilling fra Beskæftigelsesministeriet. Vi arbejder for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for virksomheder og kommuner, der ønsker at fremme: Udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere