05.03.2022  |  Kommunikation

Schneider Electric topper listen over verdens mest bæredygtige virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric er for andet år i træk med helt fremme i feltet blandt verdens mest bæredygtige virksomheder. Det internationale forskningsmagasin Corporate Knights anerkender den globale virksomheds bæredygtige indsats med en samlet 4. plads på årets liste ud af hele 6.900 nominerede virksomheder fra hele verden. Schneider Electric er fortsat nr. 1 på Corporate Knights-listen over verdens mest bæredygtige industrikonglomerater.

Schneider Electric, den globale ekspert i energioptimering, er igen i år på top-5-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder. Det står klart efter offentliggørelsen af det internationalt anerkendte Global 100-indeks, der fungerer som rettesnor for virksomheders bæredygtighedsindsats, og som tildeles årligt i forbindelse med Det Verdensøkonomiske Forum i Davos, Schweiz.

For Schneider Electric er placeringen den ypperste anerkendelse af koncernens formål om at give alle mulighed for at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, og på den måde skabe fremskridt og bæredygtighed for alle.
Udover Global 100-indeks kåringen i dag, har fire forskellige ESG-ratings (Environmental, Social and Governance), herunder CDP Climate Change A-listen og Dow Jones Sustainability World Index, netop anerkendt Schneider Electrics ESG-præstationer.

Den grønneste energi er den, vi ikke bruger
I Schneider Electric er bæredygtighed ikke kun noget, man gør udvalgte steder i koncernen. Bæredygtighed er integreret i alt fra strategi og kultur til forretningsmodel. Det er indgangsvinklen til hele virksomhedens økosystem af medarbejdere, forsyningskæde, partnere og kunder, som er afgørende for, at Schneider Electric altid leverer på deres formål.

“Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør i Schneider Electric. Derfor er vi også ekstremt stolte over vores flotte placering blandt verdens mest bæredygtige virksomheder. Vi arbejder målrettet på, at verden vinder klimakampen ved at skabe endnu større fokus på de allerede eksisterende, digitale energioptimeringsløsninger, samtidigt med at vi konstant udvikler på nye tiltag for at nå FN’s klimamål i 2030 og på længere sigt. For den grønneste energi er selvfølgelig den, vi ikke bruger,” siger Thomas Träger, Schneider Electrics direktør i Danmark.

Hvert eneste år siden 2012 har Schneider Electric været med på Corporate Knights Global 100-indeks, heriblandt med en førsteplads i 2021 og en fjerdeplads i år. Denne præstation er resultatet af Schneider Electrics integration og prioritering af bæredygtighed i sin forretningsstrategi. I 2021 styrkede Schneider Electric sin konsulentvirksomhed inden for bæredygtighed for at støtte endnu flere partnere i deres grønne transformation.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere