10.02.2016  |  Medarbejder

Silkeborg har lavet en social-økonomisk job-strategi

Med en ny strategi vil Silkeborg Kommune få folk på kanten af arbejdsmarkedet i job. Målsætningen lyder på 150 job inden for fem år.

I Silkeborg Kommune vil man gerne række en hånd ud til personer på kanten af arbejdsmarkedet. Derfor har kommunen lagt en ny strategi, der skal sørge for, at flere kommer i job. Det skriver TV2 OJ.

Læs også: Offentlig hestesko til socialøkonomiske virksomheder

Kommunens målsætning er at skabe 150 nye arbejdspladser inden for fem år. Og der allerede skabt ti nye social-økonomiske virksomheder, som har resulteret i 35 nye job.

Som en del af stratgien har kommunen givet mulighed for, at medarbejderne i Silkeborg Kommune kan få orlov, hvis de ønsker at åbne en social-økonomisk virksomhed. Og den mulighed er der en enkelt af kommunens medarbejdere, der har valgt at tage.

Og det glæder borgmester Steen Vindum (V), at flere får mulighed for en ny chance på arbejdsmarkedet i Silkeborg:

Læs også: Flere grønne job i Danmark

”Det betyder meget at have et arbejde og være med i fællesskabet. Også når man af den ene eller anden grund ikke kan være på arbejdsmarkedet på fuld kraft i 37 timer om ugen. Og flere virksomheder og færre ledige på overførselsindkomster betyder selvfølgelig også noget for kommunens økonomi”, siger han til TV2 OJ. 

-SSM

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere