Socialøkonomiske virksomheder

Klima, miljø og energi

På lørdag afholdes Løb Mellem Husene, hvor alle kan opleve det mangfoldige liv i almene boligområder

På lørdag afvikles Løb Mellem Husene. Det atypiske løb går gennem nogle af byens almene boligområder – og alle deltagere får en bæredygtig gymnastikpose, der er syet hos den socialøkonomiske virksomhed I Tråd Med Verden af kasserede Berendsen-tekstiler

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Socialøkonomiske virksomheder skal styrke reparation og genbrug

Dansk Affaldsforening foreslår, at kommuner og kommunale affaldsselskaber skal kunne oprette socialøkonomiske reparationsvirksomheder, der både giver affald nyt liv og samtidig hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Indhold fra partner

Samfund

Finansiel støtte til socialøkonomiske virksomheder

11 socialøkonomiske projekter har gjort en betydelig indsats for at få udsatte ind på arbejdsmarkedet - derfor modtager de nu finansiel støtte til bl.a. at udvikle innovative løsninger til forretningsmæssige udfordringer.

Samfund

Fixnbike får en ekstra brik at flytte med

Fixnbike, som er cyklistens svar på autohjælp, er ny partner i Fairtrade By Odense. Den socialøkonomiske virksomhed, som holder til i Vollsmose, fylder Fairtrade-kaffe i kopperne og sætter derved endnu en bæredygtig brik i spil.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere