25.10.2015  |  Samfund

SPIS! Odense Food Festival fylder fairtradekaffe i kopperne på festivalkontoret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Medarbejderne på festivalkontorer ved SPIS! Odense Food Festival fylder fairtrade kaffe i kopperne og er ny Partner i Fairtrade By Odense.

Tine Gudrun Petersen, adm. festivaldirektør fortæller:

- SPIS! handler bl.a. om kvalitet, godt håndværk, og bevidstheden om den produktionskæde der ligger til grund for vores føde- og drikkevarer, så det er helt oplagt, at vi gerne vil være partnere i Fairtrade By Odense. Vi vil gerne være med til at tage ansvar, og vi glæder os meget til samarbejdet, fortæller Tine Gudrun Petersen.

Anker Boye, styregruppeformand, glæder sig over hver en ny Partner, der er med i Fairtrade By Odense:

- Fairtrade By Odense skal jo bæres igennem i frugtbart samarbejde mellem en lang række vidt forskellige aktører i Odense. Om det så er virksomheder, cafeer, uddannelsesinstitutioner eller som her et festivalkontor, så er alle velkomne til at være partner i Fairtrade By Odense, fortæller Anker Boye.

Partnerkredsen bag Fairtrade By Odense dækker over et bredt udsnit af odenseanske aktører. Partnere i Fairtrade By Odense drikker fairtrade kaffe på arbejdspladsen eller serverer fairtrade kaffe for deres kunder. Læs mere på www.odense.dk/FairtradeByOdense  

  

Om Fairtrade By Odense

Fairtrade By Odense er et samarbejde mellem det odenseanske erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, foreninger, kommune og enkeltpersoner om at fremme etisk handel i Odense. Fairtrade By Odense er besluttet af Odense Byråd på baggrund af en anbefaling fra Odense Bæredygtighedsråd. Fairtrade By er en international kampagne for byer, der beskæftiger sig med etisk handel. I Danmark er fx Odense og København Fairtrade Byer og på verdensplan er der over 1.500 Fairtrade Byer. Følg Fairtrade By Odense på facebook: http://www.facebook.com/FairtradeByOdense. På Instagram: @FairtradeByOdense.

Om Spis! Odense Food Festival

SPIS! fejrer den fynske og danske mad- og måltidskultur, og bringer mennesker sammen på tværs af alder, etnicitet og uddannelsesgrad. Igennem en eventrække af workshops, foredrag, kokkeskoler, madmarked, film og mere, inviteres festivalens gæster til at glæde og udfordre smagsløgene, lære nye færdigheder i køkkenet, og sætte mad- og måltidskultur til debat.

Vil din virksomhed/arbejdsplads/organisation/uddannelsesinstitution være Partner i Fairtrade By Odense?

Så kontakt gerne Torben Jarlstrøm Clausen i Odense Kommunes Bæredygtighedssekretariat: tjc@odense.dk /tlf. 2459 7656.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere