18.10.2013  |  Kommunikation

Sustainia-direktør udnævnt som ’worldchanger’

Den blot 32-årige direktør for Mandag Morgens grønne tænketank Sustainia vinder international pris for særlig indsats i den grønne omstilling.

Om Laura Storm

Laura Storm er 32 år, uddannet fra CBS og har arbejdet for Mandag Morgen samt en række internationale projekter bland andet World Business Summit under FN’s klima-topmødet i København i 2009. 

Fredag morgen dansk tid blev direktør for Mandag Morgens grønne tænketank Sustainia Laura Storm udnævnt som vinder af den internationale pris Worldchanger 2013 i San Francisco USA.

Prisen bliver givet af det amerikanske medie Greenbiz, der hvert år kårer personer, virksomheder og organisationer, der, inden for forskellige kategorier, yder en særlig indsats for at sikre fremdrift i den grønne omstilling. 

Læs også: Codan kåret til årets internationale forsikringsselskab

I Greenbiz’s begrundelse for udnævnelsen lyder det, at Laura Storm modtager prisen ’for sin evne til at gøre bæredygtighed håndgribeligt og handlingsorienteret ved at oplyse løsninger på tværs af industrier’.

Sustainia har siden marts 2012 arbejdet for at identificere og sprede kendskabet til eksisterende bæredygtige løsninger globalt. Laura Storm har stået i spidsen for dette arbejde som direktør siden organisationens start. Sustainia samarbejder med en række globale aktører som Arnold Schwarzenegger, Norges tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland, EU kommissær Connie Hedegaard samt FN’s virksomhedsinitiativ UN Global Compact, WWF, Novo Nordisk, Realdania, Philips, Brunata og mange andre.

"Udover at det selvfølgelig er en personlig ære, er det først og fremmest et kæmpe skulderklap til Sustainias arbejde. Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at gøre beslutningstagere verden over opmærksomme på potentialet i en bæredygtig omstilling. At vi får tildelt denne ’Worldchanger’ pris efter blot halvandet år på banen, giver os virkelig blod på tanden til at fortsætte vores globale udbredelse af Sustainias arbejde", siger en stolt Laura Storm efter prismodtagelsen.

Den 7. november står hun på scenen i Det Kongelige Teater i København sammen med kunstneren Olafur Eliasson og formanden for FN’s klimapanel, IPCC, Rajendra Pachauri for at hylde grøn innovation fra hele verden til den årlige prisceremoni Sustainia Award.

Læs også: Kinesisk ros til grønne Danmark

De øvrige nominerede
Mark "Puck" Mykleby - New America Foundation 
Jason McLennan - International Living Future Institute
Danny Kennedy - Sungevity

-MH

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere