07.11.2013  |  Strategi & ledelse

Tør du tænke nyt? Tør du være blandt de første?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deloitte søger virksomhedspartnere til en tænketank, der vil gøre bæredygtigt forbrug til mere end et modeord. Vi vil skabe en tværindustriel platform hvor bæredygtig forbrugerinvolvering er omdrejningspunktet for innovation og forretningsudvikling.

Deloitte vil samle en tænketank på tværs af industrier for, at udforske de muligheder, der findes for fremtidig forretning indenfor bæredygtigt forbrug. Vi ser en voksende international forretningstendens, hvor den gængse opfattelse af forbrugeren bliver udfordret, et eksempel herpå er voksende forbrugeradfærd for at leje frem for at eje. De nye forretningsmodeller, påvirker relationen til kunden og udfordrer eksisterende forretningsmodeller. Gennemsigtighed, tillid og partnerskaber ses som nøglen til fremgang. Det er ikke et modefænomen, det er en tendens, som er her for at blive. Ved at etablere en tværfaglig tænketank skaber vi et forum der tør konfrontere udfordringerne og udvikle fremtidens forretningsmodeller for danske virksomheder.

Hvem kan være med?
Vi leder i første omgang efter en håndfuld interesserede på C-level niveau. Vi efterlyser skarpe og innovative partnere fra fx innovation, salg, kommunikation, marketing eller CSR – så længe de er klar til at inspirere og blive inspireret. I et eksklusivt og fortroligt forum vil vi skabe et stærkt innovativt netværk som tør udnytte de muligheder, der ligger i de nye forretningsmodeller. Det kræver mod og nytænkning. Kontakt os, det starter allerede den 10. december.

Henvendelser bedes rettet til Bahare Haghshenas, manager i Deloitte Sustainability bahahag@deloitte.dk

Tags: Deloitte

Mere fra Deloitte

Deloitte

www.deloitte.dk

Deloitte Sustainability har erfaring med en bred vifte af opgaver, inden for samfundsansvar, risikostyring og rapportering, på tværs af industrier og virksomheder af forskellige størrelser. Vi hjælper erhvervslivet til at foretage et strategisk skift mod en positiv indvirkning på samfundet, fordi det skaber konkurrencefordele og er økonomisk rentabelt. Vores rådgivning tager udgangs…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere