27.01.2015  |  Klima, miljø og energi

Tank elbilen op på færgen

Inden længe kan elbiler lades op på Mols-Liniens færger eller ved færgelejerne.

Snart kan elbilen lades op undervejs, eller mens du venter på færgen mellem Sjælland og Jylland.

Læs også: Nye standere til hurtigopladning af elbiler i København

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det er elbiloperatøren Clever og rederiet Mols-Linien, der er gået sammen om at tilbyde elbilisterne opladning ved færgelejerne i Aarhus og Odden samt under overfarten.

Ladestationerne på land har tre forskellige stik til hurtig opladning og kan derfor oplade alle moderne elbiler, VW, BMW, Tesla, Renault og Nissan, til 80 procent af batteriets kapacitet i løbet af 20-30 minutter.        

Mols-Linien tilbyder gratis opladning om bord til elbilister, der rejser på Business BlueClass, og der vil i første omgang være kapacitet til at oplade to elbiler på hver overfart.

Læs også: Nu får elbiler ladestandere langs motorvejen

Ladeboksene på færgerne forventes klar i starten af marts, mens ladestationerne på havnene efter planen vil være i drift til april.

- JKK 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere