Ladestandere

Klima, miljø og energi

Circle K vinder udbud af lynladestandere

Vejdirektoratet har netop afgjort et udbud af lynladestandere på rastepladserne ved Tappernøje V og Tappernøje Ø på motorvej E47. Vinderen blev Circle K, som opstiller seks lynladestandere med i alt 12 ladepladser på hver rasteplads, dvs. i alt 24 nye ladepladser. Det gør det nemmere at få opladet bilen på strækningen mellem København og Lolland-Falster og bidrager samtidig til den grønne omstilling. Planen er, at ladestanderne skal være klar til drift i december 2022.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny politisk aftale om regu­lering af markedet for lade­standere

Den 28. oktober 2021 indgik regeringen og et politisk flertal en bred politisk aftale, der skal give kommunerne mulighed for at lave udbud samt tildele støtte i områder, hvor markedet ikke selv kan løfte opgaven. Aftalen medfører derudover en række ændringer i forhold til forslaget til lov om infrastruktur for alternative drivmidler. Du kan læse mere om det lovforslag, som man foreslår at ændre med den politiske aftale her: Lovforslag skal give bedre rammer for opladning af elbiler.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Coop og OK etablerer 500 ladestandere over hele Danmark

OK, som er Danmarks største tankstationskæde, går med sin hidtil største investering i e-mobilitet sammen med Coop om at skabe Danmarks bedste lade-netværk.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt hurtigladernetværk til Københavns eltaxier

Skriften på væggen er tydelig. Københavns Kommune skal være CO2-neutral fra 2025 og regeringen vil udfase taxier med udstødningsrør fra samme år. For at understøtte den grønne omstilling åbner energiselskabet E.ON seks nye hurtigladestationer i København.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere