15.04.2015  |  Klima, miljø og energi

Tivoli indgår miljøaftale med Nespresso

Nespresso og Tivoli indgår nu en grøn aftale om at indsamle forlystelsesparkens brugte kapsler til omsmeltning.

Forlystelsesparken Tivoli har indgået en aftale med Nespresso om genbrug af aluminiumkapslerne, der bruges i mange af Tivolis faciliteter. Det skriver Dagbladet Børsen.

Nespresso, der er et produkt under den schweiziske fødevaregigant Nestlé, har forsynet Tivolis restauranter, kontorer og udsalgssteder med kaffe siden sidste sommer, og nu skal Nespressos samarbejdspartner Stena Recycling samle kapslerne sammen en gang månedligt, og omsmelte aluminiummet til anden brug.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Stærk vækst i grøn emballage

Det er ikke første gang, Søren Kristensen fra Nespresso Business Solutions oplever den lille aluminiumskapsel som problematisk i forhold til erhvervssalget:

”At vi har været kapselbaseret har også været et parameter, som har fået nogle virksomheder til at sige nej til at handle med os”, siger han til Børsen.

Læs også: Mærsk vil nedsætte CO2-udledningen markant

Derfor er han glad for, at det i dag er muligt at genbruge de mange kapsler, efter en ændring i affaldsbekendtgørelsen sidste år gjorde det muligt for private virksomheder at samle affald ind. 

-JPN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere