03.10.2019  |  Klima, miljø og energi

Top 4 bæredygtige og miljøvenlige apps der hjælper i hverdagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kan være svært at tænke miljøvenlighed og bæredygtighed ind i din hverdag. Men med disse fem apps har du mulighed til at få hjælp til at tænke grønnere. Læs vores oversigt af applikationer her.

Vores beslutninger i hverdagen har stor indflydelse på kloden. I takt med at der er kommet mere fokus på at tænke miljøvenligt, bæredygtigt og grønt i hverdagen, er der også kommet flere hjælpemidler i form af apps på markedet med fokus på disse områder. I dag er det derfor blevet nemmere at træffe grønne valg med hjælp fra din mobiltelefon. Her kommer vi med vores top 4 applikationer, der hjælper til en grønnere hverdag.

Too Good To Go
Too Good To Go er en app, der hjælper både supermarkeder, restauranter, bagere, tankstationer og caféer med at komme af med maden. Tanken er, at undgå madspild ved at få butikkerne til at sætte deres overskydende mad til salg på appen, så forbrugeren billigt kan købe maden inden lukketid.

Efter du har logget ind på appen, angiver du, hvor du er henne, hvorefter der kommer en liste frem med butikker, der har mad til salg. Til sidst kan du vælge, hvad du ønsker at købe samt betale for maden i appen. Der vil stå et afhentningstidspunkt, så du altid ved, hvornår du kan hente maden.

Lysguiden
Appen Lysguiden hjælper med at finde de mest energirigtige pærer til brug i dit hjem. Ved at reducere dit energiforbrug tænker du ikke blot på miljøet, det kan også spare dig penge.

I appen finder du information om de forskellige lyskilder og pærer. Du kan også få vist et alternativ i forhold til, hvad der kunne være mere energibesparende i forhold til dine valgte pærer.

Byhøst
Byhøst viser dig, hvor du kan finde spiselige sager i nærheden af dig. Det kan være alt lige fra æbler til bær eller noget helt tredje. Når du klikker ind på appen, kan du se på et kort, hvor der er noget spiseligt tæt på, som du selv kan gå hen og plukke samt hente.

Kemiluppen
Når du køber plejeprodukter, kan det være svært at holde styr på, hvad de forskellige produkter indeholder af kemiske stoffer. Med Kemiluppen finder du mere information om produkter, der indeholder allergifremkaldende, kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. Du skal blot scanne produktets stregkode, hvorefter den fortæller dig, hvad der er i produktet.

Mobilabonnement der fokuserer på miljø, dyr og mennesker
At anvende apps til en grønnere hverdag er ikke nok for alle. Derfor har du også mulighed for at finde et mobilabonnement, der indtænker bæredygtighed og miljøvenlighed i deres produkt. Du kan eksempelvis finde teleselskabet GreenSpeak, der hjælper de mennesker, der arbejder for at skabe en bedre verden.


Sammenlign mobilabonnementer på nettet
Hvis GreenSpeak ikke har et mobilabonnement, der passer til dine behov, er der mulighed for at få et godt overblik over forskellige mobilabonnementer på nettet nemt og hurtigt.

Dette kan gøres ved brug af en sammenligningstjeneste som mp.dk, hvor du angiver dine krav og behov. Herefter kommer der en oversigt over de mobilabonnementer, der matcher dit mobilforbrug, hvor den billigste typisk bliver placeret i toppen. Hvis du finder et mobilabonnement, du vil læse mere om, kan du klikke direkte ind på teleselskabets hjemmeside fra sammenligningstjenesten.

Mere fra MONEYBANKER ApS

MONEYBANKER ApS

https://moneybanker.dk/laan-penge/

MONEYBANKER ApS ønsker at være medskabende til en bedre fremtid for vores planet og dets indbyggere, hvilket kommer til udtryk gennem vores holistiske CSR-profil. Vi støtter således bredt gennem initiativer af forskellig karakter, hvor bl.a. WWF, UNICEF og Red Barnet kan nævnes. I vores optik er det vigtigt at virksomheder tager et aktivt medansvar i beskyttelsen…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere