Undersøgelse

Strategi & ledelse

Topchefer bekymrer sig og har håb for klimakrisen

Selvom syv ud af ti danske topchefer er ganske bekymrede for klimaforandringerne, opfattes det mere kritisk for forretningen at sikre forsyningskæderne, navigere gennem geopolitisk uro og skaffe kvalificeret arbejdskraft. Det viser ny undersøgelse.

Klima, miljø og energi

Undersøgelse: Lidt over halvdelen af danske byggerivirksomheder har sat bæredygtige målsætninger

En ny undersøgelse viser, at det kun er lidt over halvdelen af virksomheder i byggeribranchen der har sat konkrete reduktionsmål for deres CO2-udledning, mens få har sat politikker for diversitet og ligestilling.

Klima, miljø og energi

Undersøgelse: Danskerne tror ikke på flybranchens grønne omstilling

Mens virksomheder, eksperter og forskere arbejder på CO2-neutralt flybrændstof, tror omkring halvdelen af danskerne stadig ikke, at man kan flyve med bæredygtigt brændstof, viser ny undersøgelse. Og det er et problem, som Dansk Luftfart nu vil gøre noget ved.

Samfund

Ny undersøgelse: Unge vil ikke lade klimahandling være op til den enkelte

Ny måling afslører generationskløft, når det kommer til klima. Yngre dansker er både mere villige til at omlægge sine vaner og kost for klimaets skyld, men efterspørger også i højere grad end ældre politisk handling, der hjælper udviklingen på vej.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere