02.07.2014  |  Kommunikation

Vær med i Aalborg Bæredygtighedsfestival 2014

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du et projekt eller en idé, som hører ind under papaplyen bæredygtighed? Så har du nu mulighed for at vise det frem til dette års Bæredygtighedsfestival i Aalborg.

Aalborg Bæredygtighedsfestivalen sætter fokus på de bæredygtige tiltag, der foregår rundt omkring i Aalborg inden for miljø og social ansvarlighed med alt fra cykelture, sundhed og økologi  til bæredygtigt byggeri, urban farming, vindenergi og meget mere.

Formålet med Bæredygtighedsfestivalen er at skabe opmærksomhed om de mange initiativer, der findes inden for bæredygtighed samt inspirere til en bæredygtig adfærd.

Dit projekt bliver en del af noget større, så der bliver skabt opmærksomhed om alt inden for bæredygtighed fra små til store indsatser.

Kontakt
Hvis du er interesseret og ønsker en plads i festivalen, så kontakt venligst baeredygtighed@aalborg.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere på www.bæredygtighedsfestival.dk.

Mere fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

www.nben.dk

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) har til formål at fremme og sikre arbejdet med bæredygtighed i erhvervslivet. Gennem en kombination af miljøforbedringer og erhvervsudvikling har virksomheder i Nordjylland mulighed for at for styrke deres konkurrenceevne. Virksomhederne får bl.a. gennemført en screening af deres virksomheds produktion og produkter samt mulighed…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere