28.05.2021  |  Strategi & ledelse

Vær med til at sætte agendaen for den globale it- og elektronikbranche

Indhold fra partner Hvad er dette?

Under initiativet Atea Sustainability Focus udarbejder Atea hvert år i samarbejde med resten af de nordiske it-købere vigtige rapporter til den globale it-industri om, hvordan vi kan løse branchens fælles bæredygtighedsudfordringer. Rapporternes anbefalinger bygger blandt andet på en årlig spørgeskemaundersøgelse blandt danske og nordiske it-indkøbere.

Spørgeskemaundersøgelsen, der netop er igangsat for 2021, har til formål at vise branchen, hvordan nordiske indkøbere af it-udstyr prioriterer bæredygtighed ved indkøb samt at identificere, hvilke forhindringer og muligheder der findes for mere bæredygtige it-løsninger.

”Vi kan ikke individuelt, effektivt løse udfordringerne med bæredygtighed. Derfor samler Atea Sustainability Focus danske og nordiske it-indkøbere, så vi med én samlet stemme kan bidrage til at øge globalt fokus på bæredygtighed i it-branchens forsyningskæde”, siger Andreas Schjølin, Sustainability Manager i Atea Danmark, og fortsætter:

”Vi ønsker at påvirke vores leverandører og værdikæder i tråd med de behov vi ser hos de nordiske it-indkøbere. Men for at kunne påvirke processen og øve indflydelse på vores leverandører, og branchen generelt har vi brug for, at så mange som muligt besvarer undersøgelsen".

Sådan deltager du

Følg linket nedenfor og afsæt cirka 15 minutter til besvarelsen. Vi behandler alle svar anonymt og opfordrer alle til at deltage, uanset om man i sin rolle eller i sin virksomhed stiller krav til bæredygtighed i it-indkøb i dag.

Deltag i Atea Sustainability Focus’ 2021-undersøgelse her
Læs om Atea Sustainability Focus og find dette og tidligere års rapporter her

Mere fra Atea Danmark A/S

Atea Danmark A/S

www.atea.dk

Vores mål er simpelt. Vi lever og arbejder i verdens måske bedste land. Og derfor skal vi have verdens bedste it-løsninger. Ikke for teknologiens skyld. Men for at hjælpe alle dem, der kæmper for at gøre fremtidens Danmark endnu bedre end i dag: CTO’en, der skal balancere vækstambitioner og bundlinje. Skolelæreren, der skal guide elever i den rigtige retning. Eller afdelingslægen, der skal h…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere