27.11.2019  |  Medarbejder

Vi løb ikke med sejren, men…

Indhold fra partner Hvad er dette?

I sidste uge blev vinderen af CSR People Prize 2019 fundet. Vi løb ikke med sejren, men vi var blandt de tre nominerede. Nomineringen har været med til at sætte fokus på CSR i DFD med projektet ”Kvinder i job”, som samtidig skaber en intern stolthed.

DFD var nomineret til CSR People Prize 2019 for deltagelsen i projektet ”Kvinder i job”, som vi er en del af sammen med Frederiksberg Kommune og organisationen Bydelsmødre. 

Fokus i projektet er at få flere indvandrerkvinder ind på arbejdsmarkedet, da størsteparten har haft ringe eller ingen kontakt med arbejdsmarkedet. En organisation som Bydelsmødre er med til at bygge bro mellem jobcenteret, kvinderne og virksomheden ved at agere mentor for samt uddanne kvinderne. 

Og netop mentordelen fra Bydelsmødre er vigtig. Mange af de konkrete udfordringer, der kan opstå, er nemlig ikke direkte forbundet med arbejdsopgaverne, men handler om andre ting. Det fortæller produktionschef på vaskeriet i Skovunde, Charlotte Würtz mere om i videoen. 

Foreløbige resultater er positive

De to forløb, vi indtil nu har været en del af viser positive resultater: 50 % af indvandrerkvinderne fra det første forløb er kommet i job (dvs. 9 ud af 18 indvandrerkvinder). Det samlede resultat fra begge forløb er, at 36 % af kvinderne er kommet i job. Jobbene er ikke kun skabt hos DFD, men formålet med projektet har også været at gøre kvinderne jobparate.

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere