Samarbejde

Klima, miljø og energi

Dansk kapsejladshold vil have mere fart og mindre plastik i havene

Det danske Rockwool-sponsorerede SailGP-hold og organisationen One Ocean Foundation lancerer et initiativ, der vil omdanne vind i sejlene til en løsning, der skal opsamle otte tons plastik fra verdenshavene.

Strategi & ledelse

I nyt samarbejde skal digitalisering bekæmpe madspild

Salling, Danfoss og Microsoft vil sammen reducere madspild og effektivisere forbruget af energi i køleanlæg gennem digitale løsninger.

Klima, miljø og energi

Bredt samarbejde vil naturgenoprette danske kystzoner

Limfjordsrådet står i spidsen for et stort EU-projekt, hvor kyster, strandenge og lavvandede fjordområder skal gendannes for 100 millioner kroner. Limfjorden, Mariager Fjord og Nærå Strand på Nordfyn danner rammerne for projekt ’Coastal Life’, der skal skabe bedre forhold for naturen og klimaet.

Klima, miljø og energi

Investering i fjernvarme blev en lokal solskinshistorie

Hvad der startede som en investering i fjernvarme, endte med at blive et partnerskab mellem Scandi Byg, Løgstør Fjernvarme og flere lokale virksomheder. Scandi Bygs fabrikshaller skal nemlig fremover opvarmes med overskudsvarme fra de nærliggende virksomheder i Løgstør, som producerer for meget varme til, at de selv kan nå at bruge det.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere